English German Italian Serbian
Vi ste ovde: PočetakOpštinska upravaSlužba za inspekcijske poslove i komunalnu policiju

Odsjek za inspekcijske poslove i komunalnu policiju


Šef službe: Snežana Pepić

Prizemlje, 

kancelarija br: 2
Tel: 052 751 227
Fax: 052 751 555
email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Odsjek za inspekcijske poslove i komunalnu policiju vrši nadzor nad primjenom propisa u oblasti koje su Zakonom o inspekcijama , Zakonom o komunalnoj policiji , Zakonom o zaštiti životne sredine , Zakonom o vodama i drugim pozitivnim propisima stavlјene u nadležnost opštinskeinspekcije i komunalne policije.

Inspekcijskim nadzorom vrše se stručni inspekcijskiposlovii nadzor nad primjenom propisa u oblasti koje su Zakonom o inspekcijama i drugim pozitivnim propisima stavlјene u nadležnost opštinskih inspekcijskih službi. Poslove inspekcijskog nadzora, kao povjerene poslove, na teritoriji Opštinevrše

inspektori Opštine u zvanjima: inspektor za hranu, tržišni inspektor, polјoprivredni inspektor, veterinarski inspektor, vodni inspektor, saobraćajni inspektor, urbanističko-građevinski inspektor, ekološki inspektor, zdravstveni inspektor, inspektor rada.

Komunalna policija vrši stručne poslove i nadzor nad primjenom propisa u oblasti koje su  Zakonom o komunalnoj policiji , Zakonom o zaštiti životne sredine , Zakonom o vodama i drugim pozitivnim propisima stavlјene u nadležnost opštinske komunalne policije.