Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Pobjednik turnira u malom fudbalu, koji je povodom 4. aprila, Dana policije MUP-a Republike Srpske, održan danas u Sportskoj dvorani u Novom Gradu, ekipa je Jedinice za podršku Policijske uprave Prijedo, drugo mjesto pripalo je ekipi Policijske stanice Kozarska Dubica, a treće PS Prijedor 1.

Na turniru, koji se tradicionlano održava povodom Dana policije, učestvovalo je osam ekipa iz svih organizacionih jedinica Policijske uprave Prijedor, a priznanja i diplome takmičarima uručili su načelnik Policijske uprave Prijedor Sretoja Vujanović i komandir Policijske stanice Novi Grad Dragan Trivanović.
"Turnir u malom fudbalu je jedna od aktivnosti organizovanih povodom Dana policije. Ove sedmice imali smo Dan otvorenih vrata u PS Novi Grad, kao i predavanja u novogradskim školama o temama bezbjednost saobraćaja i toksikomanija. Juče su službenici PS Novi Grad učestvovali u akciji dobrovoljnog davanja krvi u Prijedoru", rekao je Trivanović.

U utorak 2. aprila, povodom Dana policije, u Policijskoj stanici Novi Grad biće položeno cvijeće kod spomen-ploče dvojici policajaca poginulih u proteklom ratu.

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje