Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

 
Oko 400 učesnika, nastupilo je juče na drugoj Dječijoj smotri folklora "Veseli koračići", održanoj u Sportskoj dvorani u Novom Gradu. Osim domaćina, Kulturno-umjetničkog društva "Una" Novi Grad, učesnici su bili članovi KUD-ova "Mladen Stojanović" iz Prijedora, "Branko Radičević" Beč, "Jajce" iz Jajca, "Vuk Karadžić" iz Radovljica, "Jelek" iz Arzinjana i "Ostrog" iz Linca. 
"Ovo je druga godina, smotra je poprimila međunarodni karakter, a nadamo se da će postati i tradicija u opštini Novi Grad", rekao je Siniša Jovanić, koreograf KUD-a "Una". 
Dražen Babić, direktor Kulturno- obrazovnog centra u Novom Gradu, rekao je da ova ustanova podržava rad KUD-a "Una" koje traje već 11 godina. "Oni na jedinstven način čuvaju i u svijetu predstavljaju tradiciju Potkozarja i Podgrmeča. Ova manifestacija je prilika da naši članovi upoznaju nove prijatelje a za kulturno-umjetnička društva prilika za buduću saradnju", rekao je Babić. Pokrovitelj manifestacije je Opština Novi Grad, zajedno sa Kulturno-obrazovni centrom Novi Grad.

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje