Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Istorija

Geografski položaj

Javne ustanove

Obrazovanje

Sport

Na prijemu se okupio veliki broj zvanica, od čijeg zalaganja i truda zavisi  prosperitet i razvoj opštine Novi Grad

Sinoć je u koktel sali Kulturno-obrazovnog centra Novi Grad održan Novogodišnji prijem Načelnika Opštine, kojem su pisustvovale brojne zvanice, među kojima su bili narodni poslanici, sveštenici, privrednici, predstavnici javnih i privatnih preduzeća, organizacija, udruženja, sportskih klubova, političkih partija i medijskih kuća.

Prijem je tradicionalno organizovan kako bi se sumirali rezultati iz prethodne godine, te ojačale poslovne i prijateljske veze sa saradnicima.

Prisutne je prvo pozdravio predsjednik Skupštine opštine Mirko Zgonjanin koji je govorio o aktvnostima i radu Skupštine opštine u  2017. godini, a potom je prisutnima poželio sve nabolje  u narednoj godini. Nakon toga uslijedilo je obraćanje načelnika Opštine Novi Grad Miroslava Drljače, koji je naglasio da prosperitet i razvoj opštine Novi Grad ne zavise samo od Opštinske uprave, već od angažovanja svih onh koji su prisustvovali prijemu, i od kojih se u narednoj godini očekuje maksimalan trud i zalaganje, kao što se očekuje i od Opštinske uprave.