Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

U amfiteatru Kulturno-obrazovnog centra juče su dodjeljene nagrade i priznanja Opštine Novi Grad u 23. Izboru najboljih sportista Novog Grada. Nagrade i priznanja su dodjeljena u kategorijama: najbolji sportista i najbolja sportistkinja, najbolja sportska organizacija, najbolja mlada sportistkinja i najbolji mladi sportista, najuspješniji sportski trener i najistaknutiji sportski radnik, a nagrada je dodjeljena i za izuzetnu dugogodišnju aktivnost u oblasti sporta.
Nagrade i priznanja uručili su načelnik opštine Miroslav Drljača, zamjenik načelnika Bojan Lukač, predsjednik Skupštine opštine Mirko Zgonjanin i načelnik opštinskog Odjeljenja za društvene djelatnosti Borivoj Japundža.

Srđan Vajagić iz RK "Srednjoškolac" i Ivona Krakić iz ŽKK "Sloboda" izabrani za najbolje sportiste u opštini Novi Grad za 2017. godinu. Drugo mjesto, u kategoriji sportista, osvojio je Marko Ćulibrk iz Fudbalskog kluba "Sloboda", a treće Nemanja Vojinović iz Košarkaškog kluba "Sloboda 73". U ženskoj konkurenciji drugo mjesto pripalo je Katarini Gašić iz Odbojkaškog kluba "Smeč", dok je treća Sanja Marinković iz Karate kluba "Rajko Crnobnja Gligo". Najbolji mladi sportista je Savo Abdulaj iz KK "Rajko Crnobrnja Gligo", drugi je Dušan Rašić, košarkaš "Slobode 73", a treći Srđan Jakovljević iz Fudbalske sportske škole "Bubamara".

Valentina Štrbac, atletičarka "Slobode" najbolja je mlada sportistkinja, druga je Marija Grab iz Karate kluba "Rajko Crnobrnja Gligo", a treća odbojkašica "Smeča" Nikolina Majkić. "Slaven" iz Dobrljin najuspješniji je sportski klub, drugo mjesto pripalo je Karate klubu "Rajko Crnobnja Gligo", a treće Košarkaškom klubu "Sloboda 73". Nauspješniji trener je Dejan Kukavica iz KK "Sloboda 73", a naistaknutiji sportski radnik je Dado Džinić iz Odbojkaškog kluba "Smeč". Posebno priznanje za dugogodišnju aktivnost u oblasti sporta dobio je Milorad Inđić koji je veći dio života proveo u Fudbalskom klubu "Sloboda" kao igrač, kapiten, trener i predsjednik Kluba.

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 751 247
Faks: 052 751 555
e-mail: info@novi-grad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h