Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

U zgradi Opštinske uprave Opštine Novi Grad održan je radni sastanak na kome je prisustvovala predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović, ministar finansija Zoran Tegeltija, poslanik u Narodnoj skupštini Srpske Vanja Bajić i načelnik Opštine Novi Grad Miroslav Drljača.

Na sastanku je govoreno o projektima koji se realizuju na teritoriji naše opštine, čija vrijednost iznosi 1,4 miliona maraka, a koji se finansiraju većinom iz javnih investicija iz sredstava Vlade Republike Srpske. Riječ je o projektima od lokalne putne infrastrukture dorekonstrukcije škola i izgradnje vodovoda, čijom realizacijom Opština Novi Grad, kao i Vlada Republike Srpske, nastoje poboljšati uslove života za građane.

Nakon sastanka sa rukovodstvom Opštinske uprave, predsjednica Vlade Republike Srpske sastala se i sa predstavnicima vladajuće koalicije u Novom Gradu, SNSD-a, DNS-a i SP-a.

Tokom sastanka razgovarano je o programskim ciljevima, jasno su precizirani politički ciljevi i metodologije rada za naredni period, a kako je zaključeno, sve je usaglašeno radi izborne pobjede koalicionih kandidata.

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje