Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Mališani iz Javne ustanove Dječiji vrtić „Pčelica Maja“ danas su pjesmom pozdravili završetak realizacije projekta: Energetska efikasnost u obrazovnim institucijama – Dječiji vrtić „Pčelica Maja“. Tim povodom ispred Javne ustanove organizovan je prijem kojem su prisustvovali predstavnici Opštinske uprave opštine Novi Grad, UNDP-a BiH, te javnih ustanova i preduzeća s područja opštine Novi Grad.
Ovaj projekat je finansiran u okviru projekta ,,Lokalni integrisani razvoj (LIR)”, a Opština Novi Grad je jedna od 21. partnerske opštine u ovom projektu. Projekat LIR implementirao je UNDP BiH, uz finasijsku podršku Evropske unije, a u sufinansiranju projekta učestvovao je i predsjednik Republike Srpske sa iznosom od 35.000 KM. 

Projektom se prvenstveno željelo doprinijeti povećanju energetske efikasnosti objekta Dječijeg vrtića „Pčelica Maja“, kao i stvaranju osnovnih prostornih, sanitarnih i sigurnosnih uslova za proširenje kapaciteta pomenute ustanove. Ovo, prije svega, podrazumijeva kompletnu rekonstrukciju kanalizacionog i vodovodnog sistema, uređenje mokrih čvorova, sanaciju krova, zamjenu stolarije i postavljanje izolacije. Partner na ovom značajnom projektu za naš grad bilo je Udruženje "Green team".

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje