Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

U amfiteatru Kulturno-obrazovnog centra Novi Grad održana je prva sjednica novog saziva Skupštine opštine Novi Grad, tokom koje je zakletvu je položilo svih 27 odbornika,  izabrani su i predsjednik, potpredsjednik i sekretar Skupštine opštine.

Za predsjednika Skupštine opštine izabran je Zoran Kukavica, za potpredsjednika Skupštine izabran je Selim Ekić, dok je za sekretara SO ponovo izabrana Mileva Bogić.

Na sjednici su imenovani i vršioci dužnosti načelnika opštinskih odjeljenja. Za vršioca dužnosti načelnika Odjeljenja za privredu i poljoprivredu imenovana je Miroslava Pašić, za budžet i finansije Slađana Vukoman Oljača, za opštu upravu Maja Milanović, za prostorno uređenje i stambeno komunalne poslove  Danka Graonić, dok je  za načelnika Odjeljenja za društvene djelatnosti  imenovana Jovana Vojnović.

U novom sazivu Skupštine opštine Novi Grad  10 odbornika ima Savez nezavisnih socijaldemokrata, 5 Srpska demokratska stranka -SRS, 3 Demokratski narodni savez, po 2 odbornika Partija demokratskog progresa, Stranka demokratske akcije, Socijalistička partija i koalicija Zajedno za Novi Grad /NDP, DS, DEMOS, US/ a odbornički mandat nacionalnih manjina osvojio je Haasan Rasavac Stranka demokratske aktivnosti.

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje