Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

U Novom Gradu, 3.jula, otvoren je 15. “Bubamara fudbalski kup”, a lokacija otvaranja ove manifestacije, koja se održava u sklopu Petrovdanskih dana, je teren pored Osnovne škole „Vuk Karadžić“.

Zlatko Jelisavac, predsjednik Škole fudbala „Bubamara“, istakao je kako je ovo jedna od manifestacija čiji je cilj okupljanje djece i promovisanje igre kod pripadnika najmlađih uzrasta. Jelisavac je naveo da ove godine na „Bubamara kupu“ učestvuje 100 dječaka koji spadaju u nekoliko uzrasnih kategorija, a međusobno će se takmičiti do petka, do kada traje ova manifestacija, nakon čega će im biti uručene medalje i prigodni pokloni. Jelisavac se takođe zahvalio Opštini Novi Grad koja već 15 godina podržava ovu manifestaciju.

Početak „Bubamara fudbalskog kupa“ uveličao je i zamjenik načelnika Opštine Novi Grad, Bojan Lukač, istakvši svoju naklonost ovoj manifestaciji i njenu važnost budući da spaja omladinu i sport. Lukač je naveo da je ovo šesta po redu od ukupno 25. manifestacija povodom Petrovdanskih dana, a jedna od najvažnijih jer se pomoću nje usmjeravaju, psihički i fizički oblikuju djeca.

 Upravo zbog ovoga je pohvalio roditelje koji su se odlučili da svoju djecu uključe u ovu manifestaciju i istakao kako se nada da će broj djece koja učestvuju  nastaviti rasti. „Pored takmičarskog aspekta i uticaja na razvoj djece, „Bubamara fudbalski kup“ treba za djecu biti i vid relaksacije nakon svog truda i rada uloženog u prethodnoj školskog godini“, kaže Lukač.  Zamjenik načelnika je takođe istakao i talenat koji ovi dječaci posjeduju, te se nada kako će se oni nastaviti dalje razvijati i na taj način biti budući nosioci FK „Sloboda“.

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje