Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Svečana akademija povodom Dana i Krsne slave Opštine Novi Grad, Petrovdana, održana je juče, 11. jula, u prostorijama Kulturno-obrazovnog centra. Ovom prilikom načelnik Opštine Novi Grad, Miroslav Drljača i zamjenik načelnika, Bojan Lukač uručili su brojna priznanja zaslužnim pojedincima, preduzećima i ustanovama.

„Novi Grad su svi njegovi ljudi, koji su svoj radni i životni vijek u različitim sferama djelovanja posvetili svom gradu i zajednici, na primjer i ponos svima nama i generacijama koje dolaze.  Među njima su svakako i ljudi kojima ćemo danas odati posebna priznanja. Zato moja iskrena zahvalnost i srdačne čestitke svim ovogodišnjim zasluženim dobitnicima nagrada Opštine Novi Grad“,  rekao je Drljača.

Načelnik je istakao da je Opština Novi Grad kroz čitavu svoju istoriju bila suočena sa brojnim izazovima, ali da su ti isti izazovi doprijenili tome da on, zajedno sa svim saradnicima i sugrađanima, shvate kako dobrih rezultata nema bez mukotrpnog rada. „Moji saradnici i ja se vodimo velikim ambicijama i uvjerenjem da moramo iskoristiti priliku koju su nam dali naši sugrađani i zato se trudimo svih ovih godina i svim silama da gradimo, a naše želje i planovi veći su od onoga što nam naš budžet dozvoljava, od onoga što nam naša Vlada može pružiti, ali i koliko nam okolnosti dozvoljavaju“, izjavio je Drljača

Takođe, načelnik je u svom govoru naglasio kako su u prethodnoj godini, uprkos svim teškoćama, uspjeli obezbjediti sredstva za projekte u vrijednosti od 3.400.000 KM.

Svi prisutni na svečanoj akademiji, kao i svi Novljani, pozvani su da danas dođu i prisustvuju liturgiji i slavskom obredu u  Hramu Svetih apostola Petra i Pavla u Novom Gradu, u 9.00 časova, kao i polaganju vijenaca kod centralnog spomen- obilјežja poginulim borcima Vojske Republike Srpske u 11.00 časova.

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje