Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Istorija

Geografski položaj

Stanovništvo

Javne ustanove

Obrazovanje

Sport

Arhiva vijesti

August 2018

Dobrodošli u sekciju arhive vijesti. Arhiva trenutno broji 20 vijesti, podjeljenih po mjesecima i godinama.
Opština Novi Grad
Super User
112

PRIJEM POVODOM ZAVRŠETKA REKONSTRUKCIJE DJEČIJEG VRTIĆA

Mališani iz Javne ustanove Dječiji vrtić „Pčelica Maja“ danas su pjesmom pozdravili završetak realizacije projekta: Energetska efikasnost u obrazovnim institucijama – Dječiji vrtić „Pčelica Maja“. T read more..

Aktuelno
Super User
51

U TOKU PREVENTIVNA AKTIVNOST USMJERENA NA BEZBJEDNOST PJEŠAKA I BICIKLISTIKA

Pripadnici Policijske stanice Novi Grad u saradnji sa Auto-moto društvom "Una" Novi Grad juče, u večernjim časovima, sproveli su preventivnu aktivnost pojačane kontrole saobraćaja s akcentom na kont read more..

Opština Novi Grad
Super User
79

"Vozači, škola je za nas, oprez je za vas"

Agencija za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske, u saradnji sa jedinicama lokalne samouprave, i ove godine realizovaće preventivno-edukativne aktivnosti pod nazivom „VOZAČI, ŠKOLA JE ZA NAS, OPR read more..

Opština Novi Grad
Super User
66

Specijalistički trening za pristup finansijskim sredstvima kroz EU COSME program

Obavještavamo Vas da je Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP)-Projekat "Lokalni integrisani razvoj" objavio Javni poziv za preduzeća iz Bosne i Hercegovine za učešće u specijalističkom treningu read more..

Opština Novi Grad
Super User
619

SUFINANSIRANJE TROŠKOVA PREVOZA ZA UČENIKE

Obavještavamo roditelje i učenike osnovnih i srednjih škola na području opštine Novi Grad da zahtjeve za sufinansiranje troškova prevoza mogu predati na šalteru broj 5 info pulta, zgrada Opštine od read more..

Opština Novi Grad
Super User
76

GRANIČNI PRELAZ PONOVO TEMA SASTANKA U NOVOM GRADU

U Novom Gradu danas je održan sastanak na temu prekategorizacije međunarodnog graničnog prelaza BiH -Republika Hrvatska (Novi Grad - Dvor), kojem su prisustvovali načelnik Opštine Novi Grad Miroslav read more..

Opština Novi Grad
Super User
54

U NASELJU BOJIŠTA 80 DOMAĆINSTAVA DOBIJA VODU

U Opštini Novi Grad danas je održan sastanak o uvođenju u posao po ugovoru Izgradnja vodovoda u naselju Bojišta. Ukupna vrijednost Ugovora sa PDV-om iznosi 229.969,94 KM, a izvođač radova na izgradn read more..

Opština Novi Grad
Super User
77

O NOVIM ULAGANJIMA SA PREDSTAVNICIMA FABRIKE OBUĆE "BEMA"

Rukovodilac fabrike obuće „Bema" iz Banjaluke Marinko Umićević, posjetio je danas Opštinu Novi Grad, gdje se sastao sa načelnikom Opštine Novi Grad Miroslavom Drljačom. Na sastanku je govoreno o pri read more..

Opština Novi Grad
Super User
101

SUTRA POČINJE IZVOĐENJE RADOVA NA REKONSTRUKCIJI PUTNIH PRAVACA U VRIJEDNOSTI 119.000 KM

U prostorijama Opštine Novi Grad danas je održan još jedan sastanak o uvođenju u posao izvođača za radove na rekonstrukciji puteva na području opštine Novi Grad. Uvođenje je izvršeno po 119.916 KM v read more..

Opština Novi Grad
Super User
71

ZAVRŠENA LIKOVNA KOLONIJA "RAKANI" 2018.

Na "Unskim terasama" u Novom Gradu, izložbom slika nastalih u proteklih osam dana, juče je završena Likovna kolonija "Rakani" 2018. U predivnom ambijentu pored rijeke Une, ove godine na Likovnoj ko read more..

Opština Novi Grad
Super User
126

NOVA INVESTICIJA - NOVA RADNA MJESTA

U prostorijama Opštine Novi Grad danas je održan sastanak na kojem je razgovarano o pokretanju proizvodnje peleta, a kojem su prisustvovali načelnik Opštine Novi Grad Miroslav Drljača i njegovi sara read more..

Opština Novi Grad
Super User
851

NAJAVA: „Dani pčelarstva, voćarstva i našeg sela Novi Grad 2018“

Opština Novi Grad i ove godine organizuje tradicionalnu, desetu po redu, manifestaciju „Dani pčelarstva, voćarstva i našeg sela Novi Grad“, koja će se održati  5. i 6. septembra 2018. godine. Svi z read more..

Aktuelno
Super User
47

OTVORENA IZLOŽBA LIKOVNE KOLONIJE "RAKANI 2017"

Umjetnička izložba Likovne kolonije "Rakani 2017" otvorena je večeras u gradskoj Galeriji u Novom Gradu. O stvaranju umjetnika na prošlogodišnjoj koloniji govorio je likovni kritičar dr Siniša Vidak read more..

Aktuelno
Super User
74

"UNSKI SKAKAČKI IZAZOV" ODRŽAN TREĆI PUT

„Unski skakački izazov" održan je danas na vidorijskoj skakaonici u Novom Gradu, u organizaciji Društva pedagoga fizičke kulture i pod pokroviteljstvom Opštine Novi Grad.Pobjednik ovogodišnjeg takmi read more..

Opština Novi Grad
Super User
90

PLAN KAPITALNIH INVESTICIJA ZA 2018. PRIVEDEN KRAJU

Danas su u prostorijama Opštinske uprave Opštine Novi Grad potpisana još dva ugovora o izvođenju radova na rekonstrukciji putnih pravaca na području opštine Novi Grad.Ugovor kojim je predviđena reko read more..

Opština Novi Grad
Super User
78

POČINJU RADOVI NA REKONSTRUKCIJI 27 PUTNIH PRAVACA NA TERITORIJI OPŠTINE NOVI GRAD

U prostorijama Opštine Novi Grad danas je održan sastanak o uvođenju u posao izvođača za radove po osnovu dva ugovora o rekonstrukciji puteva na području opštine Novi Grad, a koji je Opština Novi Gr read more..

Opština Novi Grad
Super User
62

ŽELJKA CVIJANOVIĆ SE SASTALA SA RUKOVODSTVOM OPŠTINE NOVI GRAD I PREDSTAVNICIMA VLADAJUĆE KOALICIJE

U zgradi Opštinske uprave Opštine Novi Grad održan je radni sastanak na kome je prisustvovala predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović, ministar finansija Zoran Tegeltija, poslanik u Na read more..

Opština Novi Grad
Super User
51

PREDSJEDNICA VLADE REPUBLIKE SRPSKE U NOVOM GRADU

U zgradi Opštinske uprave Opštine Novi grad u toku je radni sastanak na kome prisustvuju predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović, ministar finansija u Vladi Republike Srpske Zoran Tege read more..

Opština Novi Grad
Super User
52

DA SE NE ZABORAVI – OBILJEŽENE 23 GODINE OD EGZODUSA SRBA IZ KRAJINE

Parastosom, paljenjem svijeća i polaganjem cvijeća na nekoliko lokacija u Novom Gradu danas su obilježene 23 godine od egzodusa Srba iz Republike Srpske Krajine tokom akcije hrvatskih snaga "Oluja" read more..

Opština Novi Grad
Super User
110

OBILJEŽEN DAN STRADANJA CIVILNOG STANOVNIŠTVA OPŠTINE NOVI GRAD U II SVJETSKOM RATU

U zaseoku Vurune, sela Donje Vodičevo u Novom Gradu, danas je održan parastos i položeni vijenci u znak sjećanja na desetine civila, pretežno žena i djece, koji su u ovom mjestu Ustaše na zvjerski n read more..

Rezultati 1 - 20 od 20