Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Istorija

Geografski položaj

Stanovništvo

Javne ustanove

Obrazovanje

Sport

Arhiva vijesti

November 2018

Dobrodošli u sekciju arhive vijesti. Arhiva trenutno broji 10 vijesti, podjeljenih po mjesecima i godinama.
Opština Novi Grad
Super User
86

NAČELNIK OPŠTINE S ČLANOVIMA ORGANIZACIJE STARJEŠINA VRS

U Novom Gradu juče je održano druženje članova opštinske Organizacije starješina Vojske Republike Srpske kojem je prisustvovao načelnik Opštine Novi Grad Miroslav Drljača, njegov zamejnik Bojan Luka read more..

Opština Novi Grad
Super User
49

IZVRŠEN TEHNIČKI PRIJEM ZA FAZU 2 VODOVODA NA BOJIŠTIMA

U naselju Bojišta izvršen je tehnički prijem za fazu 2 izgradnje vodovodne razvodne mreže duge oko 7.000 m.  Završetak ovih radova riješio je problem vodosnabdijevanja za 90 domaćinstava naselja Bo read more..

Opština Novi Grad
Super User
65

POTPISANA DVA UGOVORA PO PROGRAMU OPORAVKA OD POPLAVA

U okviru projekta “Program za oporavak od poplava -stambeno zbrinjavanje”, koji realizuje Razvojni program UNDP-a, u prostorijama Opštine Novi Grad potpisani su ugovori sa dva korisnika pomoći u obl read more..

Opština Novi Grad
Super User
78

HRVATSKA NE ODUSTAJE: RAO ĆE SE ODLAGATI U ČERKEZOVAC

Vlada Republike Hrvatske 9. novembra je donijela Odluku o donošenju Nacionalnog programa provedbe Strategije zbrinjavanja radioaktivnog otpada, iskorištenih izvora i istrošenog nuklearnog goriva (Pr read more..

Aktuelno
Super User
87

SLIKAR MLADEN KARAN PREDSTAVIO SVOJU KNJIGU PUBLICI U NOVOM GRADU

  Publikacija Mladena Karana pod nazivom "Karan" predstavljena je danas novogradskoj publici u amfiteatru Kulturno-obrazovnog centra u Novom Gradu. Prema riječima autora ovo je njegov prvi javni nast... read more..

Aktuelno
Super User
45

OBILJEŽENA KRSNA SLAVA BORAČKE ORGANIZACIJE - MITROVDAN

Krsna slava Boračke organizacije Republike Srpske - Mitrovdan, obilježena je danas u Novom Gradu parastosom, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća za 348 poginulih boraca naše opštine. Načelnik o read more..

Opština Novi Grad
Super User
71

POTPISAN UGOVOR O SANACIJI LOKALNIH PUTEVA

U prostorijama Opštinske uprave danas je potpisan Ugovor o sanaciji lokalnih puteva na teritoriji opštine Novi Grad između Jedinice za koordinaciju poljoprivrednih projekata Ministarstva poljoprivre read more..

Opština Novi Grad
Super User
107

POTPISAN UGOVOR ZA IZGRADNJU VODOVODA BLAGAJ JAPRA - MASLOVARE

  Ugovor o izgradnji vodovoda od Blagaj Japre prema Maslovarama kod Novog Grada potpisali su danas načelnik Opštine Novi Grad Miroslav Drljača i federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Edin ... read more..

Opština Novi Grad
Super User
335

Javna rasprava o rebalansu budžeta Opštine Novi Grad za 2018. godinu

  Ovim putem Vas pozivamo da učestvujete u javnoj raspravi o nacrtu rebalansa budžeta opštine Novi Grad za 2018. godinu. Javna rasprava će se održati u sali Skupštine opštine Novi Grad (prizemlje, s... read more..

Opština Novi Grad
Super User
144

KINESKI INVESTITORI ZAINTERESOVANI ZA ULAGANJE U RUDNIK "LJEŠLJANI"

Načelnik Opštine Novi Grad Miroslav Drljača sastao se sa predstavnicima kompanije TEBA, koja je najveća kineska kompanija u energetici i lider u proizvodnji kablova i transformatora. Sastanku su pri read more..

Rezultati 1 - 10 od 10