Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Istorija

Geografski položaj

Stanovništvo

Javne ustanove

Obrazovanje

Sport

Arhiva vijesti

January 2019

Dobrodošli u sekciju arhive vijesti. Arhiva trenutno broji 5 vijesti, podjeljenih po mjesecima i godinama.
Opština Novi Grad
Super User
460

Nacrt odluke o komunalnim taksama

Opština Novi Grad obaviještava sve zainteresovane subjekte (pravna i fizička lica) da je za dan 16.01.2019. godine sa početkom u 10,00 časova u kancelariji broj 5 (velika sala) Opštinske uprave opšt read more..

Opština Novi Grad
Super User
63

Dan Republike

U Novom Gradu danas je obilježen 9. Januar – Dan Republike, a tim povodom položeni su vijenci i prislužene svijeće na Centralno spomen obilježje poginulim borcima Vojske Republike Srpske, a potom je read more..

Opština Novi Grad
Super User
32

Hristos se rodi

Načelnik Opštine Novi Grad i predsjednik Skupštine opštine, svim građanima pravoslavne vjeroispovjesti, žele srećne božićne praznike uz iskrene želje da ih ovi praznici ispune radošću i ljubavlju, k read more..

Opština Novi Grad
Super User
24

NOVOGODIŠNJA ČESTITKA

Načelnik Opštine Novi Grad i predsjednik Skupštine opštine svojim sugrađanima upućuju iskrene čestitke povodom nadolazećih novogodišnjih praznika uz želju da im 2019. godina donese mnoštvo lijepih t read more..

Opština Novi Grad
Super User
90

UPRILIČEN NOVOGODIŠNJI PRIJEM ZA RADNIKE OPŠTINSKE UPRAVE

Načelnik opštine Miroslav Drljača upriličio je danas novogodišnji prijem za zaposlene u Opštinskoj upravi, uručivši tom prilikom i prigodne poklone za osam radnika koji su penzionisani ove godine. read more..

Rezultati 1 - 5 od 5