Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Arhiva vijesti

December 2017

Dobrodošli u sekciju arhive vijesti. Arhiva trenutno broji 17 vijesti, podjeljenih po mjesecima i godinama.
Opština Novi Grad
Super User
2279

Održan Novogodišnji prijem načelnika opštine

Na prijemu se okupio veliki broj zvanica, od čijeg zalaganja i truda zavisi  prosperitet i razvoj opštine Novi Grad Sinoć je u koktel sali Kulturno-obrazovnog centra Novi Grad održan Novogodišnji ... read more..

Opština Novi Grad
Super User
1738

Održan prijem za radnike Opštine Novi Grad

Radnicima i penzionerima Opštine Novi Grad uručeni pokloni i upućene čestitke povodom nastupajućih praznika. Načelnik Opštine Novi Grad juče je u prostorijama zgrade Opštinske uprave Novi Grad orga... read more..

Aktuelno
Super User
2152

Deseti "Novogodišnji koncert" Mješovitog hora "Una"

U amfiteatru Kulturno-obrazovnog centra u Novom Gradu, i u organizaciji ove javne ustanove, juče je održan jubilarni 10. "Novogodišnji koncert" Mješovitog hora "Una". U prepunom amfiteatru, i pod vo read more..

Aktuelno
Super User
1632

Ansambl "Aleksandar Neveski u Novom Gradu

Ansambl "Aleksandar Nevski" iz Banjaluke, pod dirigentskom palicom Lazara Radoje, otvorio je juče 10. Godišnji koncert Mješovitog hora "Una". U amfiteatru Kulturno-obrazovnog centra, pred brojnom publ... read more..


Opština Novi Grad
Super User
2739

Obavještenje o određivanju radnog vremena privrednih subjekata

Obavještavamo javnost da je Odlukom o određivanju radnog vremena privrednih subjekata u dane praznika Republike Srpske regulisano radno vrijeme u dane praznika Republike Srpske privrednim subjektima read more..

Aktuelno
Super User
2648

10 godina KUD "Una"

Kulturno-umjetničko društvo "Una" Novi Grad obilježilo je 10 godina rada godišnjim koncertom na kojem su nastupile sve folklorne sekcije i pjevačke grupe, koje djeluju u okviru ovog društva. U prepu read more..

Opština Novi Grad
Super User
1708

Održana sjednica foruma za bezbjednost

Na sjednici opštinskog Foruma za bezbjednost zaključeno je da je stanje bezbjednosti na teritoriji opštine dobro.    U zgradi Opštinske uprave održana je sjednica opštinskog Foruma za bezbjednost, n... read more..

Opština Novi Grad
Super User
1547

Ako misliš piti, vozač nemoj biti!

Od sutra počinje republička saobraćajno-preventivna kampanja kojom se želi uticati na svijest vozača da pijani ne sjedaju za upravljač vozila. Od 15. do 31. decembra 2017. na teritoriji Republike S... read more..

Opština Novi Grad
Super User
1962

Održana javna rasprava u vezi sa nacrtom budžeta

Budžetska sredstva za 217.320,00 KM manja od usvojenog Rebalansa budžeta za 2017. godinu, a viša za 850.389,00 KM u odnosu na usvojeni Budžet za 2017. godinu.   Danas је u skupštinskoj Sali Opštine ... read more..

Opština Novi Grad
Super User
1650

Javna rasprava o nacrtu budžeta Opštine Novi Grad za 2018. godinu

Ovim putem Vas pozivamo da učestvujete u javnoj raspravi o nacrtu budžeta Opštine Novi Grad za 2018. godinu.   Javna rasprava će se održati u sali Skupštine opštine Novi Grad (prizmelje, sala broj 5... read more..

Opština Novi Grad
Super User
1619

Izvršen tehnički prijem za fazu II vodovodnog sistema u Maloj Novskoj Rujiškoj

Faza II vodovodnog sistema će obezbijediti vodosnabdijevanje za 30 domaćinstava, a potpisan je ugovor i za izgradnju distributivne mreže u dužini od oko  4.500 metara   U naselju Mala Novska Rujiška... read more..

Opština Novi Grad
Super User
2353

Izbor najboljeg sportiste za 2017.godinu

Opština Novi Grad, u skladu sa Pravilnikom o dodjeli javnih sportskih priznanja, raspisuje Konkurs za izbor kandidata za dobijanje javnih sportskih priznanja za postignute sportske rezultate i unapr read more..

Opština Novi Grad
Super User
2058

Obavještenje za javne ustanove i preduzeća

Obavještavaju se sve javne ustanove i preduzeća na području opštine Novi Grad,  da su u obavezi državne praznike obilježavati isticanjem zastave Republike Srpske, a u skladu sa Zakonom o upotrebi zast... read more..

Opština Novi Grad
Super User
1519

Tegeltija i Drljača potpisali sporazum o dodjeli sredstava

Potpisan sporazum o realizaciji dva projekata na teritoriji opštine Novi Grad koji će biti finansirani donacijom Vlade Srbije u iznosu od 50.000 eura Ministar finansija Republike Srpske Zoran Tegelti... read more..

Aktuelno
Super User
11405

Novine u redu vožnje Željeznica Republike Srpske

Fotografija: D. Pavic U cilju omogućavanja povoljnijeg  prevoza učenika i radnika uvode se nove trase putničkih vozova               Novim redom vožnje Željeznica Republike Srpske, koji stupa na s read more..

Opština Novi Grad
Super User
1980

Održan sastanak sa privrednicima opštine Novi Grad

Na juče održanom sastanaku predstavnika Opštine Novi grad i Privredne komore sa privrednicima Novog Grada govorilo se o statusu graničnog prelaza Novi Grad-Dvor, procesu BFC sertifikacije, kao i o pro... read more..

Rezultati 1 - 17 od 17

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje