Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Arhiva vijesti

April 2018

Dobrodošli u sekciju arhive vijesti. Arhiva trenutno broji 21 vijesti, podjeljenih po mjesecima i godinama.
Opština Novi Grad
Super User
1488

Međunarodni praznik rada

Načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drljača i predsjednik Skupštine opštine Mirko Zgonjanin svim građanima opštine Novi Grad upućuju iskrene čestitke povodom Prvog maja, Međunarodnog praznika rada, read more..

Opština Novi Grad
Super User
1720

PODRŽANA PROIZVODNJA TRADICIONALNOG SIRA

U okviru realizacije projekta "Razvijanje kapaciteta za proizvodnju tradicionalnog sira na području opštine Novi Grad" u sali Kulturno-obrazovnog centra Novi Grad, održan je mini sajam sira na kojem read more..

Opština Novi Grad
Super User
1494

ODRŽANA IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA BORAČKE ORGANIZACIJE

U Novom Gradu je održana Izvještajna skupština Boračke organizacije, kojoj je prethodilo polaganje vijenaca i prisluživanje svijeća kod Centralnog spomen-obilježja poginulim borcima Vojske Republike read more..

Opština Novi Grad
Super User
2046

OPŠTINA ĆE PODRŽATI BANJSKU REHABILITACIJU PENZIONERA

Načelnik Opštine Novi Grad Miroslav Drljača prisustvovao je sjednici Skupštine Udruženja penzionera Novi Grad, na kojoj je bilo riječi o aktivnostima Udruženja u 2017. godini, kao i o onim koje će s read more..

Opština Novi Grad
Super User
1892

PREDSTAVLJENA KNJIGA "UPOZNAJ SVOJE ZIDOVE" MIHAJLA ORLOVIĆA

U Narodnoj biblioteci u Novom Gradu juče je, u sklopu obilježavanja 23. aprila, Svjetskog dana knjige i autorskih prava, publici predstavljena knjiga poezije "Upoznaj svoje zidove" autora Mihajla Or read more..

Opština Novi Grad
Super User
1962

PREDSTAVNICI MINSTARSTVA ZA EKONOMSKE ODNOSE I REGIONALNU SARADNJU VLADE RS POSJETILI OPŠTINU NOVI GRAD

Predstavnici Ministarstva za ekonomske odnose i regionalnu saradnju, u organizaciji Vlade Republike Srpske, posjetili su juče Opštinu Novi Grad. U cilju upoznavanja sa privrednim aktivnostima na pod read more..

Opština Novi Grad
Super User
1805

DO KRAJA GODINE RIJEŠEN PROBLEM VODOSNABDIJEVANJA ZA NEKOLIKO STOTINA DOMAĆINSTAVA

U Novom Gradu je u toku realizacija četiri projekata, koji će do kraja godine riješiti problem vodosnabdijevanja za nekoliko stotina domaćinstava u Dobrljinu, Maloj Novskoj Rujiškoj, Blagaju, Maslov read more..

Opština Novi Grad
Super User
1533

ODRŽANO PREDAVANJE O BOLESTIMA OVISNOSTI

U skupštinskoj sali Opštine Novi Grad, u organizaciji opštinskog Tima za borbu protiv droge alkohola i pušenja, za pedagoge, psihologe, socijalne radnike i predstavnike savjeta roditelja novogradski read more..

Opština Novi Grad
Super User
1495

JEDNA OD NAJSTARIJIH OBRAZOVNIH USTANOVA DOBILA NOVO RUHO

Načelnik Opštine Novi Grad Miroslav Drljača danas je sa svojim saradnicima i poslanikom u Narodnoj skupštini Republike Srpske Vanjom Bajićem posjetio nedavno obnovljenu područnu Osnovnu školu "Sveti read more..

Opština Novi Grad
Super User
1505

NASTAVLJAJU SE AKTIVNOSTI NA UREĐENJU GRADA

Nakon što je protekle sedmice završeno orezivanje drveća u gradskoj zoni, javna preduzeća i institucije nastavljaju aktivnosti koje se sprovode u mjesecu aprilu u cilju uređenja grada.S tim u vezi u read more..

Opština Novi Grad
Super User
1485

GRADINA - PROMJENA TERMINA POLASKA AUTOBUSA

Obavještavaju se građani, koji su se povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtve ustaškog zločina - genocida u koncetracionom logoru Jasenovac i njegovom najvećem stratištu Donjoj Gradini prijavili read more..

Opština Novi Grad
Super User
1699

SASTANAK NA TEMU RUDNIK „LJEŠLJANI"

U prostorijama Opštine Novi Grad danas je održan sastanak na temu projekta rudnika mrkog uglja „Lješljani". Sastanku su, pored načelnika Opštine Novi Grad Miroslava Drljače i njegovog zamjenika Boja read more..

Opština Novi Grad
Super User
1719

Izmjena režima saobraćaja na graničnom prelazu Novi Grad-Dvor

Ovim putem Vas obavještavamo da će se zbog sanacije površinskog sloja kolovozne konstrukcije mosta preko rijeke Une u Novom Gradu, od 13. do 15. aprila  saobraćaj na međunarodnom graničnom prelazu N read more..

Opština Novi Grad
Super User
1882

JAVNI UVID U NACRT STRATEGIJE BEZBJEDNOSTI SAOBRAĆAJA NA PUTEVIMA OPŠTINE NOVI GRAD

Odjeljenje za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove Opštinske uprave Opštine Novi Grad stavlja na javni uvid Nacrt Strategije bezbjednosti saobraćaja na putevima opštine Novi Grad za perio read more..

Opština Novi Grad
Super User
1531

Izdavanje računa za porez na nepokretnosti za period 2018.godine

Opština Novi Grad u saradnji sa Poreskom Upravom RS Područna jedinica Novi Grad , obavještava građane opštine Novi Grad da je u toku izdavanje računa za porez na nepokretnosti za period 2018.godine. read more..

Opština Novi Grad
Super User
1616

ODRŽANA VASKRŠNJA IZLOŽBA RADOVA

U organizaciji Opštine Novi Grad u gradskoj Galeriji u Novom Gradu juče je otvorena "Vaskršnja izložba" na kojoj su predstavljeni likovni radovi učenika osnovnih škola, uskršnja jaja i tradicionalna read more..

Opština Novi Grad
Super User
1560

Vaskršnja čestitka

Povodom jednog od najvećih hrišćanskih praznika - Vaskrsa, načelnik Opštine Novi Grad Miroslav Drljača i predsjednik Skupštine opštine Mirko Zgonjanin, upućuju građanima Novog Grada iskrene čestitke read more..

Opština Novi Grad
Super User
2704

OBILJEŽEN DAN POLICIJE REPUBLIKE SRPSKE

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća ispred spomen ploče u zgradi Policijske stanice Novi Grad, danas je obilježen Dan policije Republike Srpske. Polaganju su, pored aktivnih i penzionisanih prip read more..

Opština Novi Grad
Super User
1768

Obavještenje - posjeta Spomen području Donja Gradina

Obavještavamo građane opštine Novi Grad da će se u organizaciji Vlade Republike Srpske i Vlade Republike Srbije 15. aprila 2018. godine, sa početkom u 11.00 časova, u Spomen području Donja Gradina o read more..

Opština Novi Grad
Super User
1779

OBILJEŽEN MEĐUNARODNI DAN DJEČIJE KNJIGE

Povodom Međunarodnog dana dječije knjige u Narodnoj biblioteci u Novom Gradu juče je organizovana posjeta mališana iz Vrtića "Pčelica Maja", kojima je ovom prilikom prikazan animirani film slikovnic read more..

Aktuelno
Super User
1638

ODRŽANA PRVA SMOTRA DJEČIJEG FOLKLORA

U Sportskoj dvorani u Novom Gradu u subotu je održana prva Dječija smotra folklora „Veseli koračići". Na manifestaciji, na kojoj je nastupilo osam kulturno-umjetničkih društva iz Republike Srpske, p read more..

Rezultati 1 - 21 od 21

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje