Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Arhiva vijesti

September 2018

Dobrodošli u sekciju arhive vijesti. Arhiva trenutno broji 23 vijesti, podjeljenih po mjesecima i godinama.
Aktuelno
Super User
1657

DONACIJA MARINKA UMIČEVIĆA ZA NAJUGROŽENIJE

Tehnički direktor Fabrike obuće "Bema" iz Banjaluke Marinko Umičević donirao je danas 70 pari obuće učenicima Osnovne škole "Sveti Sava" i Udruženju djece i omladine sa posebnim potrebama i njihovih read more..

Opština Novi Grad
Super User
1664

OBILJEŽEN SVJETSKI DAN SRCA, 29. SEPTEMBAR

  Dom zdravlja u Novom Gradu organizovao je danas akciju besplatne kontrole krvnog pritiska i nivoa šećera u krvi, povodom Svjetskog dana srca, koji se obilježava 29. septembra.Zoran Rađenović, direk... read more..

Aktuelno
Super User
1599

OBILJEŽEN SVJETSKI DAN SRCA, 29. SEPTEMBAR

Dom zdravlja u Novom Gradu organizovao je danas akciju besplatne kontrole krvnog pritiska i nivoa šećera u krvi, povodom Svjetskog dana srca, koji se obilježava 29. septembra.Zoran Rađenović, direkt read more..

Aktuelno
Super User
1659

POČELI RADOVI NA VODOVODU NA BOJIŠTIMA

U neselju Bojišta kod Novog Grada počeli su radovi na izgradnji sekundarne vodovodne mreže. Ukupna vrijednost projekta, čija će realizacija riješiti problem vodosnabdijevanja za 90 domaćinstava u ov read more..

Opština Novi Grad
Super User
1651

POTOČNA PASTRMKA NAŠLA SVOJ DOM U RIJECI UNI

Načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drljača, zajedno sa članovima "Sportskog ribolovnog društva" Novi Grad, pustio je danas u rijeku Unu 100 kg, odnosno oko 400 komada potočne pastrmke. On je takođe read more..

Aktuelno
Super User
1609

U NOVOM GRADU POČEO MEĐUNARODNI FESTIVAL ŽENSKE ODBOJKE

Drugi Međunarodni festival ženske odbojke na kojem učestvuje 400 djevojčica otvoren je danas u Novom Gradu.Festival je, u glavnoj ulici, otvorio zamjenik načelnika opštine Bojan Lukač, naglasivši da read more..

Opština Novi Grad
Super User
1677

OBILJEŽENA "EVROPSKA NEDELJA MOBILNOSTI"

Auto-moto društvo "Una" Novi Grad, u saradnji sa Auto-moto savezom Republike Srpske, predstavnicima Opštinske uprave opštine Novi Grad i pripadnicima Policijske stanice Novi Grad, obilježili su juče read more..

Aktuelno
Super User
1579

MATIJA BEĆKOVIĆ PRED PUBLIKOM U NOVOM GRADU

Književnik i akademik Matija Bećković održao je književno veče u amfiteatru Kulturno-obrazovnog centra u Novom Gradu, koji je sinoć bio mali da primi sve zainteresovane. Bećković je u svom obraćanju read more..

Opština Novi Grad
Super User
1896

OTVORENA GINEKOLOŠKA AMBULANTA U DOMU ZDRAVLJA

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Dragan Bogdanić, načelnik Opštine Novi Grad Miroslav Drljača i direktor Doma zdravlja Zoran Rađenović danas su presijecanjem vrpce otvorili ginekološku ambulant read more..

Opština Novi Grad
Super User
2516

OBILJEŽENE 23 GODINE OD ODBRANE ZAPADNIH GRANICA REPUBLIKE SRPSKE

Služenjem pomena i polaganjem cvijeća kod Spomen obilježja civilnim žrtvama rata u naselju Tunjica u Novom Gradu danas su obilježene 23 godine od odbrane zapadnih granica Republike Srpske od hrvatsk read more..

Opština Novi Grad
Super User
1770

POČELO ASFALTIRANJE NA 5 PUTNIH PRAVACA U MZ DOBRLJIN

Načelnik Opštine Novi Grad posjetio je započete radove na 41.648 KM vrijednim projektima asfaltiranja 5 putnih pravaca u Mjesnoj zajednici Dobrljin.Riječ je o projektima predviđenim u okviru kapital read more..

Aktuelno
Super User
1810

OTVORENA IZLOŽBA MAJE ŠOLAK BATAKOVIĆ

U gradskoj Galeriji u Novom Gradu sinoć je otvorena izložba od 14 crteža iz ciklusa “Urbani pejzaži”, slikarke Maje Šolak Bataković.Mirjana Drljača, dokumentarista Galerije u Novom Gradu, na otvaran read more..

Aktuelno
Super User
1615

Poziv za grupe žena sa sela za prijavu na takmičenje

„Najbolji poslovni plan za razvoj ženskog preduzetništva u ruralnim područjima“Magazin za poljoprivredu i ruralni razvoj Agro Planeta i Mikrokreditna organizacija Partner, poziva žene sa sela da pri read more..

Opština Novi Grad
Super User
2144

Druga konferencija ženskog preduzetništva u Republici Srpskoj

  Privredna komora Republike Srpske, Ministarstvo industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske i Republička agencija za razvoj MSP organizuju „DRUGU KONFERENCIJU ŽENSKOG PREDUZETNIŠTVA U REPUB... read more..

Opština Novi Grad
Super User
2003

POTPISAN SPORAZUM O DONACIJI GRAĐEVINSKOG MATERIJALA ZA IZGRADNJU KUĆE

U Opštini Novi Grad juče je potpisan triparitni sporazum o donaciji građevinskog materijla za izgradnju kuće između Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica, Opštine Novi Grad i Mujagić read more..

Opština Novi Grad
Super User
3752

PUŠTEN U RAD ONLINE SERVIS ZA GRAĐANE „eUprava“

U sklopu internet stranice Opštine Novi Grad danas je pušten u rad online servis za građane „eUprava“, koji nudi mnoštvo mogućnosti i olakšica. Zahvaljujući eUpravi, više nije potrebno da korisnici read more..

Opština Novi Grad
Super User
2102

ELEKTRONSKO POSLOVANJE U OPŠTINSKOJ UPRAVI

  U opštini Novi Grad danas je ozvaničeno uvođenje sistema elektronskog poslovanja Opštinske uprave zahvaljujući kojem će sve usluge Opštinske uprave biti dostupnije korisnicima. Sama aplikacija (so... read more..

Aktuelno
Super User
1740

AVIO-BOMBA USPJEŠNO NEUTRALISANA

Avio-bombu zaostalu iz Drugog svjetskog rata Tim za podvodno deminiranje Republičke uprave Civilne zaštite danas je uspješno uklonio iz korita rijeke Sane. Mile Međed, direktor ove uprave, istakao j read more..

Opština Novi Grad
Super User
2250

Javni poziv za učešće u akcelerator pilot programu

  Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća raspisala je javni poziv za učešće u akcelerator pilot programu. Program je namjenjen početnicima u poslovanju zasnovanom na inovaciji, znan... read more..

Opština Novi Grad
Super User
1617

Otvorena manifestacija „Dani pčelarstva, voćarstva i našeg sela 2018"

Načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drljača danas je u Novom Gradu otvorio 10. manifestaciju „Dani pčelarstva, voćarstva i našeg sela". Svi oni koji prođu glavnom ulicom, pored pčelara i proizvođača read more..

Opština Novi Grad
Super User
1729

OBAVJEŠTENjE: Evakuacija stanovništva

Dana 05.09.2018. godine (srijeda), u vremenu od 16.00 do 18.00 časova, pripadnici Republičke uprave civilne zaštite – Sektor za deminiranje vršiće uklanjanje neeksplodiranih ubojnih sredstva - avio read more..

Aktuelno
Super User
1645

U NOVOM GRADU ZAVRŠEN 6. FESTIVAL POZORIŠNOG STVARALAŠTVA

Predstavom "Sama u kući" Teatra "Scena" i dodjelom priznanja juče je u Novom Gradu završen šesti po redu "Festival pozorišnog stvaralaštva".Predstava "Ostajete" Nezavisne scene Nezavisnog univerzite read more..

Opština Novi Grad
Super User
1862

IZLOŽBA JELENE PAVIĆ OTVORENA U GRADSKOJ VIJEĆNICI U NOVOM GRADU

U Gradskoj vijećnici u Novom Gradu, pred brojnim posjetiteljima i ljubiteljima slika naše sugrađanke, sinoć je otvorena "Prva samostalna izložba slika" slikarke Jelene Pavić. Prema njenim riječima read more..

Rezultati 1 - 23 od 23

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje