Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Arhiva vijesti

2019

Dobrodošli u sekciju arhive vijesti. Arhiva trenutno broji 69 vijesti, podjeljenih po mjesecima i godinama.
Opština Novi Grad
Super User
410

Javni poziv za dodjelu podsticajnih sredstava za samozapošljavanje

Program dodjele podsticajnih sredstava za samozapošljavanje sprovodi Opština Novi Grad na osnovu Pravilnika o uslovima i načinu ostvarivanja podsticajnih sredstava za samozapošljavanje („Službeni gl read more..

Opština Novi Grad
Super User
207

JAVNA RASPRAVA O NACRTU DOKUMENTA "OMLADINSKA POLITIKA OPŠTINE NOVI GRAD 2019 - 2023"

U četvrtak 10.10.2019. godine, biće održana javna rasprava povodom nacrta dokumenta "Omladinska politika Opštine Novi Grad 2019-2023", koji se donosi na osnovu Zakona o omladinskom organizovanju Rep read more..

Opština Novi Grad
Super User
175

Saopštenje za javnost

U skladu sa aktuelnim dešavanjima i najavama za održavanje protesnog skupa u Novom Gradu, 13.9.2019. godine u organizaciji Nezavisnog bloka, u cilju objektivnog obavještavanja građana kako Bosne i H read more..

Opština Novi Grad
Super User
1292

Protesno okupljanje 27. septembra na Trgu Mladena Oljače

Opština Novi Grad organizuje protesno okupljanje u znak protivljenja namjeri Republike Hrvatske da u kasarni Čerkezovac odlaže radioaktivni otpad, istrošene izvore i istrošeno nuklearno gorivo iz nu read more..

Administracija
Super User
106

Odsjek za poljoprivredu

ODSJEK ZA POLJOPRIVREDU Šef Odsjeka Olivera Popović, dip.inž.poljoprivrede Telefon: - lokal - Kancelarija br. 25, II sprat Elektronska adresa: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omo... read more..

Administracija
Super User
323

Finansijsko upravljanje i kontrola

Pojam finansijskog upravljanja i kontrole Finansijsko upravljanje i kontrola u javnom sektoru Republike Srpske je sveobuhvatan sistem politika, procedura i aktivnosti koje uspostavljaju rukovodioci o... read more..

Administracija
Super User
154

Jedinica za internu reviziju

Jedinica za internu reviziju je posebna organizaciona jedinica Opštinske uprave Opštine Novi Grad, koja je organizaciono i funkcionalno neposredno odgovorna Načelniku opštine, a uspostavlja se radi da... read more..

Opština Novi Grad
Super User
800

Do 10 000KM za realizaciju poslovnih ideja žena

Opština Novi Grad objavila je Javni poziv za predlaganje poslovnih ideja marginalizovanih grupa žena koje će se finansirati u okviru Programa podrške marginalizovanim grupama žena (PPMG), kojeg soli read more..

Opština Novi Grad
Super User
108

Delegacija Opštine Novi Grad u Bugarskoj

Delagacija Opštine Novi Grad predvođena Načelnikom opštine Miroslavom Drljačom je od 5. do 8. avgusta boravila u Bugarskoj u posjeti Opštini Svoge u Sofijskoj oblasti. Posjeta je realizovana u sklopu ... read more..

Opština Novi Grad
Super User
425

Prijave za izlagače za učestvovanje na "Dani pčelarstva, voćarstva i našeg sela Novi Grad 2019"

Dana 11 i 12. septembra 2019 godine održaće se tradicionalna manifestacija "Dani pčelarstva, voćarstva i našeg sela Novi Grad 2019". Prijave za učešće na manifestaciji potrebno je dostaviti najkasni read more..

Opština Novi Grad
Super User
331

Građevinski materijal za povratnike u Novom Gradu

Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica će dodjeliti građevinski materijal za 10 povratničkih porodica u Novom Gradu, a na temelju provedenog javnog poziva. Ugovore sa korisnicima su p read more..

Opština Novi Grad
Super User
378

Dan stradanja civilnog stanovništva opštine Novi Grad u II svjetskom ratu

U petak, 02.08.2019. godine, Komisija za njegovanje tradicije oslobodilačkih ratova opštine Novi Grad, u saradnji sa Opštinskim odborom SUBNOR-a Novi Grad i Opštinskom boračkom organizacijom, organi read more..

Opština Novi Grad
Super User
113

URUČENA PRIZNANJA POVODOM DANA I KRSNE SLAVE OPŠTINE

Povodom Petrovdana, Dana i krsne slave opštine, večeras je u Novom Gradu održana svečana akademija na kojoj su uručena priznanja zaslužnim pojedincima, preduzećima i ustanovama.Zlatne plakete uručen read more..

Opština Novi Grad
Super User
91

ODRŽANA SVEČANA SJEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE

- Na svečanoj sjednici Skupštine opštine Novi Grad, koja je danas održana povodom Petrovdana - Dana i krsne slave opštine, rečeno je da je saradnja izvršne i zakonodavne vlasti dobra, kao i da je ov read more..

Opština Novi Grad
Super User
209

Prijedlog odluke o proglašenju Parka prirode „Una“ i Studija zaštite za proglašenje Parka prirode „Una“

Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju u skladu sa članom 15. Zakona o zaštiti prirode („Službeni glasnik Republike Srpske“, broj 20/14), koji propisuje da tokom izrade akata read more..

Opština Novi Grad
Super User
179

Izmjena telefonskih brojeva u Opštini Novi Grad

U svrhu modernizacije telefonije u okvirima Opštine Novi Grad, u periodu od 1.7.2019. godine do 7.7.2019. godine, u funkciji su zamjenski brojevi, navedeni u nastavku. Zamjena telefonskih brojeva uz read more..

Opština Novi Grad
Super User
94

"BUBAMARA KUP" 12. PUT U NOVOM GRADU

"Bubamara kup“, koji se već 12. put održava u Novom Gradu, u okviru Petrovdanskih dana i pod pokroviteljstvom Opštine Novi Grad, počeo je večeras na terenu kod Osnovne škole "Vuk Karadžić" „Želio b read more..

Opština Novi Grad
Super User
57

PRIKAZANI FILMOVI O EKOLOŠKOJ ZAGAĐENOSTI PLANETE ZEMLJE

U okviru putujućeg festivala filmova o zaštiti životne sredine "Smaragdni eko-film festival" (SEFF) u Narodnoj biblioteci u Novom Gradu su danas prikazana dva kratkometražna dokumentarna i dva animi read more..

Opština Novi Grad
Super User
90

PREKO 30.000 KM ZA PROJEKTE MLADIH U NOVOM GRADU

U sali 5 Opštine Novi Grad danas su potpisani ugovori za 16 projekata Omladinske banke. Koordinator Omladinske banke Novi Grad Mladen Trninić rekao je da je ove godine obezbijeđeno oko 30.000 marak read more..

Opština Novi Grad
Super User
101

KONCERT "VRAPČIĆA" POKLON ŠKOLARCIMA OD OPŠTINE NOVI GRAD

Pod pokroviteljstvom Opštine Novi Grad i u organizaciji Kulturno-obrazovnog centra na Trgu Mladena Oljače održan je koncert hora "Vrapčići". Direktor Kulturno-obrazovnog centra u Novom Gradu Dražen read more..

Opština Novi Grad
Super User
129

ODRŽANA EKOLOŠKA MANIFESTACIJA "DANI RIJEKE SANE" 2019.

Ekološka manifestacija "Dani rijeke Sane" održana je ove godine 18. put, izlivanjem izvorske vode rijeke Sane na njenom ušću u rijeku Unu na gradskoj plaži Ada u Novom Gradu. Načelnik Odjeljenja za read more..

Opština Novi Grad
Super User
119

ŽENAMA ZA POČETAK BIZNISA 40.000 KM

Uz podršku Američke agencije za razvoj i saradnju (USAID) i Opštine Novi Grad, a u sklopu Programa podrške marginalizovanim grupama žena u Novom Gradu, danas je u sali 5 Opštine Novi Grad održana ra read more..

Opština Novi Grad
Super User
100

NAČELNIK OPŠTINE PRIMIO PREDSTAVNIKE KK "SLOBODA '73"

Načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drljača primio je danas predstavnike Košarkaškog kluba "Sloboda 73", povodom istorijskog uspjeha ove ekipe i plasmana u Prvu ligu Republike Srpske. "Danas je bil read more..

Opština Novi Grad
Super User
141

ODRŽAN SEDMI MARATON "STAZAMA BRANKA ĆOPIĆA" 2019

Pod pokroviteljstvom Opštine Novi Grad i u organizaciji Atletskog kluba "Sloboda" Novi Grad danas je održan tradicionalni Maraton "Stazama Branka Ćopića". Jutros je 45 maratonaca započelo trku na st read more..

Opština Novi Grad
Super User
101

ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA OPŠTINSKE BORAČKE ORGANIZACIJE

Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Duško Milunović, delegacije Opštine Novi Grad i udruženja proisteklih iz proteklog rata položile su danas vijence i zapalili svijeće kod c read more..

Opština Novi Grad
Super User
55

POSJETA BFC VERIFIKACIONE KOMISIJE OPŠTINI NOVI GRAD

U Sali 5 Opštine danas je održana završna provjera spremnosti za sertifikaciju za povoljno poslovno okruženje (BFC SEE). Opština Novi Grad se u maju 2017. godine uključila u proces sertifikacije gra read more..

Opština Novi Grad
Super User
74

PREMIJER VIŠKOVIĆ OBIŠAO NOVI GRAD

Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas u Novom Gradu da očekuje da je prošlo najteže kada je riječ o poplavama koje su prethodnih dana zahvatile lokalne zajednice u Srpskoj.On j read more..

Opština Novi Grad
Super User
44

NOVI GRAD: NA SNAZI VANREDNE MJERE ZAŠTITE OD POPLAVA

Vodostaj rijeke Une u Novom Gradu iznosi 511 centimetara što premašuje kotu redovnih mjera zaštite od poplava. Na sjednici Štaba za vanredne situacije u Novom Gradu večeras su na snagu stavljene va read more..

Opština Novi Grad
Super User
360

U NOVOM GRADU OBILJEŽEN DAN I KRSNA SLAVA ŽELJEZNICA SRPSKE

  Povodom obilježavanja Dana željezničara i Krsne slave Željeznica Republike Srpske, Svetog Vasilija Ostroškog 12. maja, na spomen-obilježju, u spomen 22 poginula željezničara iz Novog Grada, danas s... read more..

Opština Novi Grad
Super User
272

UČENICI PROTIV ODLAGANJA RADIOAKTIVNOG I NUKLEARNOG OTPADA U NJIHOVOJ SREDINI

Čas na otvorenom "Recimo stop odlaganju nuklearnog otpada" učenici trećeg razreda SC "Đuro Radmanović" održali su danas u glavnoj ulici u Novom Gradu. Oni su na času izrazili svoje protivljenje plan read more..

Rezultati 1 - 30 od 69

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@novi-grad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje