Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Arhiva vijesti

2023

Dobrodošli u sekciju arhive vijesti. Arhiva trenutno broji 86 vijesti, podjeljenih po mjesecima i godinama.
Opština Novi Grad
Super User
304

Postavljena gnijezda za rode

  Na području opštine Novi Grad postavljena su tri metalna nosača i jedna drvena platforma za rode zbog sve veće populacije ove vrste ptica na teritoriji opštine, a u cilju njihove bolje zaštite. Pla... read more..

Opština Novi Grad
Super User
346

Posjeta kineskih investitora

Predstavnici Opštinske uprave Opštine Novi Grad, načelnik Miroslav Drljača i zamjenik načelnika Bojan Lukač danas su se sastali sa predstavnicima investitora China Shandong International Economic &a read more..

Opština Novi Grad
Super User
373

Radno vrijeme tokom januarskih praznika

U skladu sa Odlukom o određivanju radnog vremena privrednih subjekata u dane praznika Republike Srpske (''Službeni glasnik Opštine Novi Grad'' broj 12/18 i 5/20) privredni subjekti će, u vrijeme pre read more..

Opština Novi Grad
Super User
331

Sjednica Foruma za bezbjednost opštine Novi Grad

U prostorijama Opštine Novi Grad 18.12.2023. godine održana je sjednica Foruma za bezbjednost opštine Novi Grad. Sjednicom je predsjedavao Mirko Lukić, predsjenik Foruma za bezbjednost, a ispred read more..

Opština Novi Grad
Super User
306

Obilježen Nikoljdan

  U prostorijama Kulturno-obrazovnog centra Novi Grad 14.12.2023. godine, uz prigodan program, obilježen je sv.Nikola – Nikoljdan, Dan i krsna slava Dječijeg vrtića „Pčelica Maja“. Predstavnici Opšt... read more..

Opština Novi Grad
Super User
358

Dekarbonizacija u stambenom sektoru

U srijedu, 06.12.2023., u prostorijama Opštine Novi Grad (sala br. 5) s početkom u 13.00 časova Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) i Odsjek za upravljanje razvojem Opštine Novi Grad  u okvir read more..

Opština Novi Grad
Super User
481

Održan sastanak oko realizacije Idejnog projekta autoputa Prijedor – Novi Grad

Danas su se u prostorijama Opštine Novi Grad predstavnici Opštinske uprave sastali sa predstavnicima investitora China Shandong International Economic & Technical Cooperation Group Ltd., Minista read more..

Opština Novi Grad
Super User
388

Info-sesija za građane posvećena energetskoj efikasnosti u stambenom sektoru opštine Novi Grad

  U srijedu, 06.12.2023., u prostorijama Opštine Novi Grad (sala br. 5) s početkom u 13.00 časova Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) i Odsjek za upravljanje razvojem Opštine Novi Grad u read more..

Opština Novi Grad
Super User
436

Javna rasprava o rebalansu budžeta Opštine Novi Grad za 2023.godinu

Ovim putem Vas pozivamo da učestvujete u javnoj raspravi o NACRTU REBALANSA BUDžETA OPŠTINE NOVI GRAD za 2023.godinu. Javna rasprava održaće se u sali broj 5, Opština Novi Grad, u utorak, 05.12.202 read more..

Opština Novi Grad
Super User
464

Javna rasprava o Nacrtu budžeta Opštine Novi Grad za 2024.godinu

Ovim putem Vas pozivamo da učestvujete u javnoj raspravi o NACRTU BUDžETA OPŠTINE NOVI GRAD za 2024.godinu. Javna rasprava održaće se u sali broj 5, Opština Novi Grad, u utorak, 06.12.2023. godine, read more..

Opština Novi Grad
Super User
357

16 dana aktivizma borbe protiv nasilјa nad ženama

  Gender centar – Centar za jednakost i ravnopravnost polova Republike Srpske se svake godine, od 2008. godine, priklјučuje globalnoj kampanji „16 dana aktivizma borbe protiv nasilјa nad ženama“, koj... read more..

Opština Novi Grad
Super User
481

Postavljena pametna klupa

U sklopu trogodišnjeg projekta ''LINK za suradnju/suradnju'', finansiranog sredstvima Europske unije, u saradnji s 12 lokalnih samouprava s područja BiH, postavljeno je 12 pametnih klupa koje su na read more..

Opština Novi Grad
Super User
1572

KONKURS za dodjelu studentskih stipendija u akademskoj 2023/2024. godini

KONKURS za dodjelu studentskih stipendija u akademskoj 2023/2024. godini   I Načelnik opštine Novi Grad dodjelјuje tri vrste stipendija za 35 redovnih studenata prvog ciklusa studija u visokoškol read more..

Opština Novi Grad
Super User
1112

JAVNI POZIV za dodjelu novčanih podsticaja za unapređenje poslovanja malih i srednjih preduzeća

  Program dodjele novčanih podsticaja za podršku sektoru malih i srednjih preduzeća (MSP) sprovodi Opština Novi Grad, na osnovu Pravilnika o uslovima i načinu ostvarivanja novčanih podsticaja za ua... read more..

Opština Novi Grad
Super User
703

JAVNI POZIV za dodjelu novčanih podsticaja za podršku novoosnovanih privrednih društava i preduzetnika

    Program dodjele novčanih podsticaja za podršku novoosnovanih privrednih društava i preduzetnika  sprovodi Opština Novi Grad na osnovu Pravilnika o uslovima i načinu ostvarivanja novčanih podstic... read more..

Opština Novi Grad
Super User
984

Javni poziv za finansiranje poslovnih ideja marginalizovanih grupa žena i pripadnika drugih marginalizovanih grupa

Opština Novi Grad objavila je Javni poziv za finansiranje poslovnih ideja marginalizovanih grupa žena i pripadnika drugih marginalizovanih grupa na osnovu  Preduzetničkog fonda za marginalizovane gr read more..

Opština Novi Grad
Super User
590

Javni poziv za dodjelu finansijske pomoći za proceduru asistirane reprodukcije (vantjelesne oplodnje)

Na osnovu člana 3. Pravilnika o kriterijumima za ostvarivanje prava na finansijsku pomoć za proceduru asistirane reprodukcije  („Službeni glasnik opštine Novi Grad", broj: 6/19), člana 66. Statuta o read more..

Opština Novi Grad
Super User
645

Projekat ,,Una connects 2023“

Tokom mjeseca jula i avgusta 2023. godine održan je prvi set radionica na jačanju kapaciteta lokalnih aktera iz Novog Grada i Bosanske Krupe za strateško planiranje u cilјu unapređenja položaja mlad read more..

Opština Novi Grad
Super User
612

Prijave u toku za "Dani našeg sela"

  Opština Novi Grad i ove godine organizuje tradicionalnu, četrnaestu po redu manifestaciju „Dani našeg sela“, koja će se održati 19. i 20. septembra 2023. godine. Svi zainteresovani prijavu za učes... read more..

Opština Novi Grad
Super User
932

KONKURS za dodjelu učeničkih stipendija u školskoj 2023/2024. godini

  I Načelnik opštine Novi Grad dodjelјuje dvije vrste stipendija za 53 redovna učenika srednjih škola, i to:   1) stipendije za deficitarna zanimanja ................................43 stipendij... read more..

Opština Novi Grad
Super User
640

Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava polјoprivrednim proizvođačima i prerađivačima

Fondacija za održivi razvoj „Progressus“ dodjelјuje bespovratna sredstva polјoprivrednim proizvođačima i prerađivačima za nabavku mehanizacije, opreme i alata mađarske proizvodnje. Svi zainteresova read more..

Opština Novi Grad
Super User
615

U sklopu Petrovdanskih dana održana 18. smotra foklora

Sinoć je povodom Petrovdana, Dana i Krsne slave opštine Novi Grad,   na trgu Mladena Oljače održana 18. smotra folklora. Još jedna u nizu manifestacija u sklopu Petrovdanskih dana, okupila je mnoštv read more..

Opština Novi Grad
Super User
599

Održana svečana liturgija i ceremonija polaganja vijenaca povodom Petrovdana

Danas je u Novom Gradu, povodom Petrovdana, Dana i Krsne slave Opštine Novi Grad održana liturgija i slavski obred u  Hramu Svetih apostola Petra i Pavla u Novom Gradu, u 9.00 časova. Nakon svečane read more..

Opština Novi Grad
Super User
581

Održana svečana akademija povodom Petrovdana, Dana i Krsne slave Opštine Novi Grad

Svečana akademija povodom Dana i Krsne slave Opštine Novi Grad, Petrovdana, održana je juče, 11. jula, u prostorijama Kulturno-obrazovnog centra. Ovom prilikom načelnik Opštine Novi Grad, Miroslav D read more..

Opština Novi Grad
Super User
599

Opozicija zloupotrebljava probleme građana

  Zamjenik načelnika opštine Novi Grad, Bojan Lukač, danas je obišao nastavak radova na mostu Gornji Agići-Kršlje, i ovom prilikom dao izjavu za medije u kojoj je odgovorio na kritike Predsjednika read more..

Opština Novi Grad
Super User
578

Potpisan ugovor podrške marginalizovanim grupama

Opština Novi Grad, 4.jula, potpisala je ugovor o saradnji sa USAID-om/INSPIRE-om u sklopu  Programa podrške marginalizovanim grupama žena i pripadnicima drugih marginalizovanih grupa u razvoju bizni read more..

Opština Novi Grad
Super User
563

Poziv na javne konsultacije- Nacrt srednjoročnog plana rada Opštinske uprave Opštine Novi Grad za period od 2024-2026.godine

Opština Novi Grad započinje proces javnih konsultacija o Nacrtu srednjoročnog plana rada Opštinske uprave  Opštine Novi Grad  za period od 2024-2026.godine. Srednjoročni plan rada Opštinske uprave  read more..

Opština Novi Grad
Super User
523

Otvoren 15. “Bubamara fudbalski kup” u Novom Gradu

U Novom Gradu, 3.jula, otvoren je 15. “Bubamara fudbalski kup”, a lokacija otvaranja ove manifestacije, koja se održava u sklopu Petrovdanskih dana, je teren pored Osnovne škole „Vuk Karadžić“. Zla read more..

Opština Novi Grad
Super User
534

DELEGACIJA OPŠTINE NOVI GRAD POSJETILA SVOGE

Delegacija Opštine Novi Grad na čelu sa predsjednikom Skupštine opštine Novi Grad Zoranom Kukavicom boravila je  u posjeti Gradu Svoge u Republici Bugarskoj, gdje se od 30. juna do 02.jula održavao tr... read more..

Opština Novi Grad
Super User
478

KONFERENCIJA BEBA OKUPILA 113 BEBA

U petak, 30.juna, na trgu „Mladena Oljače“, održana je „Konferencija beba“, a početak je ozvaničio načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drljača. Ovogodišnja manifestacija okupila je 113 beba, od uku read more..

Rezultati 1 - 30 od 86

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje