Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Arhiva vijesti

May 2023

Dobrodošli u sekciju arhive vijesti. Arhiva trenutno broji 16 vijesti, podjeljenih po mjesecima i godinama.
Opština Novi Grad
Super User
476

NAČELNIK SE SASTAO SA DELEGACIJOM ZASTUPNIKA PSBIH

Načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drljača sastao sa Predstavnicima delegacije zastupnika Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, okupljene oko Kluba za evropske integracije i sigurnosna pitan read more..

Opština Novi Grad
Super User
465

Izmjena režima saobraćaja, 28.5.2023

Obavještavaju se građani Novog Grada da će se u nedjelјu, 28.5.2023. godine,  zbog održavanja manifestacije „Maraton stazama Branka Ćopića“ u periodu od 07,00 do 17,00 časova, saobraćaj u pojedinim read more..

Opština Novi Grad
Super User
485

Potpisan Ugovor o izvođenju radova na obnovi i zgradnji infrastrukturnih objekata povratnika

Načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drlјača potpisao je danas sa predstavnicima Federalnog ministarstva raselјenih osoba i izbjeglica i „Niskogradnje Marjanović“ d.o.o. Prijedor Ugovor o izvođenju r read more..

Opština Novi Grad
Super User
548

TRKE SLOBODE 31. MAJA

Na sastanku Organizacionog odbora manifestacije „Trke slobode 2023“ odlučeno je da će se atletski miting, koji se trebao održati 18.maja, a koji je odgođen zbog nepovolјnih vremenskih uslova, održat read more..

Opština Novi Grad
Super User
514

UKINUTA VANREDNA SITUACIJA – NA SNAZI REDOVNE MJERE ODBRANE OD POPLAVA

Nakon što je vodostaj na mjernom mjestu pao na nivo od 496 cm Opštinski štab za vanredne situacije donio je Odluku kojom se ukida Vanredna situacija zbog elementarne nepogode nastale pojavom obilnih read more..

Opština Novi Grad
Super User
485

PREMIJER VIŠKOVIĆ U NOVOM GRADU

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković posjetio je danas opštinu Novi Grad, gdje se sastao sa opštinskim rukovodstvom, a potom obišao poplavljena područja u Novom Gradu. Višković je  n read more..

Uncategorised
Super User
464

MINISTAR MINIĆ U NOVOM GRADU

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Savo Minić posjetio je večeras opštinu Novi Grad gdje se sastao sa načelnikom opštine Novi Grad i vršiocem dužnosti Republike uprave C... read more..

Opština Novi Grad
Super User
592

PROGLAŠENO STANJE ELEMENTARNE NEPOGODE

Opštinski štab za vanredne situacije jutros je na sastanku koji je održan u 06,00 časova proglasio je vanrednu situaciju zbog elementarne nepogode nastale pojavom obilnih padavina i poplava na podru read more..

Opština Novi Grad
Super User
531

Proglašeno vanredno stanje

 Nakon što je vodostaj u Novom Gradu u 20,00 časova dostigao nivo od 514 cm na mjernom mjestu Štab za vanredne situacije proglasio je vanredno stanje. Tokom dana zatvoreni su svi otvori na Keju kako read more..

Opština Novi Grad
Super User
495

DRLJAČA I NOVITOVIĆ POSJETILI UGROŽENA PODRUČJA

Opštinu Novi Grad posjetio je danas vršilac dužnosti direktora Republičke uprave Civilne zaštite Milan Novitović, koji je sa načelnikom opštine Novi Grad Miroslavom Drljačom obišao prepumpnu stanicu read more..

Opština Novi Grad
Super User
463

Održana 2. sjednica Štaba za vanredne situacija

Jutros je održana još jedna sjednica Štaba za vanredne situacije na kojoj je razmatrano trenutno stanje u vezi sa problemima uzrokovanim obilnim padavinama na teritoriji opštine Novi Grad. Vodostaji ... read more..

Opština Novi Grad
Super User
440

OBILJEŽEN DAN ŽELJEZNICA

Načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drljača i njegov zamjenik Bojan Lukač prisustvovali su obilježavanju povodom Dana i Кrsne slave Želјeznica Republike Srpske. Počast poginulim radnicima Željeznic read more..

Opština Novi Grad
Super User
428

ODGOĐENE TRKE SLOBODE

Na sastanku Organizacionog odbora manifestacije „Trke slobode 2023“ odlučeno je  da se trke, koje su se trebale održati 18. maja,  odgode. Iako su za održavanje trke završene sve organizaciono-tehn read more..

Opština Novi Grad
Super User
460

ZASIJEDAO ŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE

Jutros je u prostorijama Opštine Novi Grad zasijedao Opštinski štab za vanredne situacije, a na sjednici su razmijenjene informacije o stanju na terenu u vezi sa problemima uzrokovanim obilnim padav read more..

Uncategorised
Super User
430

POTPISANI UGOVORI ZA REALIZACIJU 23 PROJEKTA

U prostorijama Opštine Novi Grad potpisani su ugovori sa neformalnim grupama mladih koji su se u martu odazvali pozivu Omladninske banke Novi Grad da iskoriste priliku da svoju ideju pretvore u mali read more..

Opština Novi Grad
Super User
541

JAVNI POZIV ZA PRIJAVU LICA STARIJIH OD 65 GODINA I KORISNIKA NAJNIŽE PENZIJE ZA DODIJELU FINANSIJSKE POMOĆI ZA TROŠKOVE GRIJANjA

Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Vlade Republike Srpske objavilo je javni poziv za prijavu lica starijih od 65 godina i korisnika najniže penzije iz tačke 1. alineja 1. i 2. Odluke o određi read more..

Rezultati 1 - 16 od 16

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje