Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Arhiva vijesti

2024

Dobrodošli u sekciju arhive vijesti. Arhiva trenutno broji 25 vijesti, podjeljenih po mjesecima i godinama.
Opština Novi Grad
info
17

Podrška Vladi Republike Srpske iz Novog Grada

Vlada Republike Srpske pozvala je danas sve građane i javne ustanove da istaknu zastavu Republike Srpske, koja na današnji dan postaje simbolom protivljenja usvajanja dokumenta Prijedloga rezolucije read more..

Opština Novi Grad
Super User
655

Parovi u Novom Gradu zainteresovani za vantjelesnu oplodnju

Načelnik Opštine Novi Grad Miroslav Drljača u petak, 08. marta 2024. godine, dao je izjavu za RTRS i Radio Novi Grad povodom raspisivanja Javnog poziva za vantjelesnu oplodnju: „Ove godine odlučili read more..

Opština Novi Grad
Super User
465

Odobrena sredstva za vodovodnu mrežu u naseljima Žuljevica, Gornji i Donji Rakani

Vlada Republike Srpske prošle sedmice usvojila je Informaciju o projektnom planu Opštine Novi Grad po planu „Vodovod i kanalizacija u Republici Srpskoj II“. Ukupna investicija iznosi 1.04 miliona e read more..

Opština Novi Grad
Super User
447

Javni poziv za dodjelu finansijske pomoći za proceduru asistirane reprodukcije - 2024

Na osnovu člana 3. Pravilnika o kriterijumima za ostvarivanje prava na finansijsku pomoć za proceduru asistirane reprodukcije  („Službeni glasnik opštine Novi Grad", broj: 6/19), člana 66. Statuta o read more..

Opština Novi Grad
Super User
583

Sastanak sa švedskom vladinom agencijom za mir, sigurnost i razvoj – Folke Bernadotte Akademijom (FBA)

  Predstavnici Opštinske uprave na čelu sa zamjenikom načelnika Opštine Novi Grad Bojanom Lukačem održali su danas sastanak sa predstavnicima švedske vladine agencije za mir, sigurnost i razvoj – F read more..

Opština Novi Grad
Super User
457

Planovi Hrvatske oko odlaganja nuklearnog otpada se nastavljaju

Načelnik Opštine Novi Grad Miroslav Drljača tokom jučerašnjeg dana, 27. februara, dao je izjavu za RTRS i Radio Novi Grad u kojoj je komentarisao nastavak planova Republike Hrvatske da na lokaciji read more..

Opština Novi Grad
Super User
717

Javni poziv za podnošenje prijedloga kapitalnih investicija

  J A V N I   P O Z I V za podnošenje prijedloga za investiranje za izradu Plana kapitalnih investicija opštine Novi Grad za period 2024-2026. godine   I   PREDMET I CILj JAVNOG POZIVA Opština ... read more..

Opština Novi Grad
Super User
538

Sajam zavičaja – zavičaj kroz privredu, turizam i kulturu

Dana 11.02.2024. godine u Novom Sadu je održan 5. „Sajam zavičaja – zavičaj kroz privredu ,turizam i kulturu“  koji tradicionalno okuplјa Srbe iz cijelog regiona, a u okviru kojeg je vrijednosti svo read more..

Opština Novi Grad
Super User
586

Potpisan ugovor sa Fondacijom „Srpska kuća“

Načelnik Opštine Novi Grad Miroslav Drljača 06.02.2024. godine potpisao je ugovor za izgradnju kuće porodici Vukić sa predsjednicom Upravnog odbora Fondacije „Srpska kuća“ Goricom Dodik. Osme read more..

Opština Novi Grad
Super User
687

Nagrađeni najbolji sportisti za 2023. godinu

U amfiteatru Kulturno-obrazovnog centra 31. januara 2024. godine održana je manifestacija „Izbor sportiste godine“ u organizaciji Opštine Novi Grad, a tradicija nagrađivanja najboljih sportista u read more..

Opština Novi Grad
Super User
328

Održana Svetosavska akademija

U prostorijama Kulturno-obrazovnog centra Novi Grad 29.januara održana je Svetosavska akademija čiji je domaćin ove godine bila Osnovna škola „Vuk Karadžić“. Pored domaćina, Osnovne škole „Vuk Karad read more..

Opština Novi Grad
Super User
293

Počinje sa radom preduzetnička kancelarija u Novom Gradu

Područna zanatsko preduzetnička komora Prijedor u podršku Odjeljenja za privredu Opštine Novi Grad organizuje preduzetničku kancelariju u Novom Gradu. Kancelarija će raditi od 1.2.2024. godine, u zg read more..

Opština Novi Grad
Super User
278

Požar uništio veliki dio škole u Radomirovcu

Predstavnici Opštinske uprave, načelnik Miroslav Drljača i zamjenik načelnika Bojan Lukač u toku jučerašnjeg dana, 24. januara, obišli su zgradu Osnovne škole „Sokolište“ u Radomirovcu, koju je 23.j read more..

Opština Novi Grad
Super User
412

Izgradnja kuće porodici Vukić

  Načelnik Opštine Novi Grad Miroslav Drljača i predstavnici Fondacije „Srpska kuća“, zajedno za novinarskom ekipom ATV-a, 18. januara posjetili su porodicu Vukić u selu Ćele kod Novog Grada. Radi read more..

Opština Novi Grad
Super User
342

Plivanje za Časni krst u Novom Gradu

Danas je u Novom Gradu obilježeno Bogojavljenje, a povodom ovog velikog pravoslavnog praznika održana je u 09.00 časova liturgija u Hramu Svetih apostola Petra i Pavla, nakon čega je uslijedila li read more..

Opština Novi Grad
Super User
334

Doček pravoslavne Nove godine

U subotu, 13. januara 2024. godine, na Trgu Mladena Oljače u Novom Gradu organizovan je doček pravoslavne Nove godine. Novu godinu prema julijanskom kalendaru dočekali su brojni građani, koje je t read more..

Opština Novi Grad
Super User
336

Odobrena sredstava za razvoj seoskog preduzetništva i poljoprivrede

  Ministar uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Senka Jujić potpisala je u petak, 12.januara 2024. godine, u Banjoj Luci Ugovor o sufinansiranju 11 projekata sa predstavnicima lokalnih zaje read more..

Opština Novi Grad
Super User
336

Ministar Košarac - Trgovska gora ostaje prioritet

Dana 11. januara u Ministarstvu spoljnje trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine, održan je sastanak na temu slučaja Trgovska gora. Po završetku sastanka, ministar Košarac je pojasnio da je read more..

Opština Novi Grad
Super User
279

Sjećanje na 11. januar 1993. godine

U crkvi Svetih apostola Petra i Pavla u Novom Gradu, kapeli Svetog Prokopija u Poljavnicama i mjesnom groblju u Čađavici parastosima, polaganjem vijenaca i cvijeća, te paljenjem svijeća obilježena read more..

Opština Novi Grad
Super User
304

Obilježen Dan Republike Srpske – 9.januar

U Novom Gradu je tokom jučerašnjeg dana obilježen je Dan Republike Srpske – 9. januar. Program obilježavanja započeo je u 10.00 časova parastosom za poginule borce u Odbrambeno-otadžbinskom ratu k read more..

Opština Novi Grad
Super User
321

Posjeta „ISKRI“

Predstavnici Opštinske uprave Opštine Novi Grad, načelnik Miroslav Drljača i zamjenik načelnika Bojan Lukač, posjetili su u petak, 29.12.2023. godine, Udruženje djece i omladine sa posebnim potreb read more..

Opština Novi Grad
Super User
358

Potpisani ugovori sa privrednicima

Predstavnici Opštinske uprave, načelnik Miroslav Drljača i zamjenik načelnik Bojan Lukač, 29.12. 2023. godine, potpisali su sa devet privrednika ugovore o podsticajima u sklopu programa dodjele no read more..

Opština Novi Grad
Super User
368

Posjeta djeci u hraniteljskim porodicama

  Načelnik Miroslav Drljača i zamjenik načelnika Bojan Lukač u petak, 29.12.2023. godine, posjetili su dvije hraniteljske porodice u naselju „Mlakve“. U ovim porodicama živi ukupno sedmero djece, a read more..

Opština Novi Grad
Super User
270

Dječija Nova godina

Načelnik Miroslav Drljača prisustvovao je u petak, 29.12. 2023. godine, održavanju manifestacije pod nazivom „Dječija Nova godina“ koja se održala u Sportskoj dvorani u Novom Gradu s početkom u 17 read more..

Opština Novi Grad
Super User
282

50 godina KK „Sloboda 73“

U amfiteatru Kulturno-obrazovnog centra Novi Grad u četvrtak, 28.12.2023. godine, održana je Svečana akademija povodom 50 godina postojanja KK „Sloboda 73“ Novi Grad. Na akademiji je prikazan doku read more..

Rezultati 1 - 25 od 25

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje