Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Arhiva vijesti

January 2024

Dobrodošli u sekciju arhive vijesti. Arhiva trenutno broji 15 vijesti, podjeljenih po mjesecima i godinama.
Opština Novi Grad
Super User
328

Održana Svetosavska akademija

U prostorijama Kulturno-obrazovnog centra Novi Grad 29.januara održana je Svetosavska akademija čiji je domaćin ove godine bila Osnovna škola „Vuk Karadžić“. Pored domaćina, Osnovne škole „Vuk Karad read more..

Opština Novi Grad
Super User
293

Počinje sa radom preduzetnička kancelarija u Novom Gradu

Područna zanatsko preduzetnička komora Prijedor u podršku Odjeljenja za privredu Opštine Novi Grad organizuje preduzetničku kancelariju u Novom Gradu. Kancelarija će raditi od 1.2.2024. godine, u zg read more..

Opština Novi Grad
Super User
278

Požar uništio veliki dio škole u Radomirovcu

Predstavnici Opštinske uprave, načelnik Miroslav Drljača i zamjenik načelnika Bojan Lukač u toku jučerašnjeg dana, 24. januara, obišli su zgradu Osnovne škole „Sokolište“ u Radomirovcu, koju je 23.j read more..

Opština Novi Grad
Super User
412

Izgradnja kuće porodici Vukić

  Načelnik Opštine Novi Grad Miroslav Drljača i predstavnici Fondacije „Srpska kuća“, zajedno za novinarskom ekipom ATV-a, 18. januara posjetili su porodicu Vukić u selu Ćele kod Novog Grada. Radi read more..

Opština Novi Grad
Super User
342

Plivanje za Časni krst u Novom Gradu

Danas je u Novom Gradu obilježeno Bogojavljenje, a povodom ovog velikog pravoslavnog praznika održana je u 09.00 časova liturgija u Hramu Svetih apostola Petra i Pavla, nakon čega je uslijedila li read more..

Opština Novi Grad
Super User
334

Doček pravoslavne Nove godine

U subotu, 13. januara 2024. godine, na Trgu Mladena Oljače u Novom Gradu organizovan je doček pravoslavne Nove godine. Novu godinu prema julijanskom kalendaru dočekali su brojni građani, koje je t read more..

Opština Novi Grad
Super User
336

Odobrena sredstava za razvoj seoskog preduzetništva i poljoprivrede

  Ministar uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Senka Jujić potpisala je u petak, 12.januara 2024. godine, u Banjoj Luci Ugovor o sufinansiranju 11 projekata sa predstavnicima lokalnih zaje read more..

Opština Novi Grad
Super User
336

Ministar Košarac - Trgovska gora ostaje prioritet

Dana 11. januara u Ministarstvu spoljnje trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine, održan je sastanak na temu slučaja Trgovska gora. Po završetku sastanka, ministar Košarac je pojasnio da je read more..

Opština Novi Grad
Super User
279

Sjećanje na 11. januar 1993. godine

U crkvi Svetih apostola Petra i Pavla u Novom Gradu, kapeli Svetog Prokopija u Poljavnicama i mjesnom groblju u Čađavici parastosima, polaganjem vijenaca i cvijeća, te paljenjem svijeća obilježena read more..

Opština Novi Grad
Super User
304

Obilježen Dan Republike Srpske – 9.januar

U Novom Gradu je tokom jučerašnjeg dana obilježen je Dan Republike Srpske – 9. januar. Program obilježavanja započeo je u 10.00 časova parastosom za poginule borce u Odbrambeno-otadžbinskom ratu k read more..

Opština Novi Grad
Super User
321

Posjeta „ISKRI“

Predstavnici Opštinske uprave Opštine Novi Grad, načelnik Miroslav Drljača i zamjenik načelnika Bojan Lukač, posjetili su u petak, 29.12.2023. godine, Udruženje djece i omladine sa posebnim potreb read more..

Opština Novi Grad
Super User
358

Potpisani ugovori sa privrednicima

Predstavnici Opštinske uprave, načelnik Miroslav Drljača i zamjenik načelnik Bojan Lukač, 29.12. 2023. godine, potpisali su sa devet privrednika ugovore o podsticajima u sklopu programa dodjele no read more..

Opština Novi Grad
Super User
368

Posjeta djeci u hraniteljskim porodicama

  Načelnik Miroslav Drljača i zamjenik načelnika Bojan Lukač u petak, 29.12.2023. godine, posjetili su dvije hraniteljske porodice u naselju „Mlakve“. U ovim porodicama živi ukupno sedmero djece, a read more..

Opština Novi Grad
Super User
270

Dječija Nova godina

Načelnik Miroslav Drljača prisustvovao je u petak, 29.12. 2023. godine, održavanju manifestacije pod nazivom „Dječija Nova godina“ koja se održala u Sportskoj dvorani u Novom Gradu s početkom u 17 read more..

Opština Novi Grad
Super User
282

50 godina KK „Sloboda 73“

U amfiteatru Kulturno-obrazovnog centra Novi Grad u četvrtak, 28.12.2023. godine, održana je Svečana akademija povodom 50 godina postojanja KK „Sloboda 73“ Novi Grad. Na akademiji je prikazan doku read more..

Rezultati 1 - 15 od 15

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje