English German Italian Serbian
Vi ste ovde: Početak
Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 417

Јavni poziv za podnošenje prijedloga i mišljenja za izradu Programa rada Skupštine opštine Novi Grad u 2015.god.

На основу члана 144. Пословника Скупштине општине Нови Град („Службени гласник општине Нови Град“, 8/14), Предсједник Скупштине општине Нови Град, објављује

 

Ј А В Н И    П О З И В

ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈЕДЛОГА И МИШЉЕЊА ЗА  ИЗРАДУ

ПРОГРАМА РАДА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ НОВИ ГРАД  У  2015.ГОДИНИ

 

I

 

            Предмет јавног позива је прибављање приједлога и мишљења о питањима која треба унијети у Програм рада Скупштине општине Нови Град за 2015.годину и то:

 

1.       питања и задатке из дјелокруга Скупштине као што су : план развоја и инвестициони програми, уређење грађевинског земљишта, проведбени планови, развојни планови, затим из области културе, образовања,спорта, здравства, социјалне заштите, информација, занатства, туризма, угоститељства и заштите околине и остале надлежности Скупштине у складу са чланом 33. Статута општине Нови Град ;

2.       задаци који произилазе из утврђене политике и економског развоја Општине.

 

II

 

            Позивају се:  грађани Општине ,  одборници Скупштине општине и стална радна тијела Скупштине општине , Начелник Општине и начелници Одјељења Oпштинске управе  Општине, локалне установе и предузећа, политичке партије и Удружења грађана, да дају своје приједлоге и мишљења о садржају питања о којима Скупштина општине треба расправљати и доносити одлуке, а у интересу локалног становништва.

 

III

 

Приједлоге и мишљења из тачке I  овог Позива доставити у писаном облику, најкасније до 15.12.2014.године, на адресу: Општина Нови Град, ул. Петра Кочића број 2. на инфо-пулту зграде Општине или на веб страницу Општине, /www.opstina-novigrad.com/.

Last modified on sreda, 10 decembar 2014 07:53
Rate this item
(0 votes)