English German Italian Serbian
Vi ste ovde: PočetakSkupština opštineTehnička službaKulturaОдржана промоција прве књиге стихова "Моја писма никоме" младе пјесникиње из Новог Града Ане-Марије Пилиповић
Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 417

Одржана промоција прве књиге стихова "Моја писма никоме" младе пјесникиње из Новог Града Ане-Марије Пилиповић

 

У Народној библиотеци у Новом Граду вечерас је, у сали која је била мала да прими све љубитеље писане ријечи, одржана промоција прве књиге стихова "Моја писма никоме" младе пјесникиње из Новог Града Ане-Марије Пилиповић.
Промоцију књиге отворила је уводном ријечи директор Народне библиотеке у Новом Граду Слободанка Вујиновић. Рецензент збирке поезије Слободанка Граонић рекла је да је млада пјесникиња својим стиховима показала које вриједности цијени, изражавајући своју слободу, "искрено и без жеље да се прикаже другачијом него што јесте да би се допала."
"Млада пјесникиња Ана-Марија Пилиповић показује својом поезијом дио себе који жуди за блискошћу и разумијевањем, али не по сваку цијену. Њене пјесме су израз тренутка, лирска биографија, а ријечи је баш онолико да нам искаже шта осјећа..."
Поред младе ауторке своје стихове у књизи објавили су и Рин Личина, Душан Дубајић и Ана Марин, чије су стихове присутни такође имали прилике чути. Стихове Ане-Марије Пилиповић су поред ауторке читале и Катарина Гашић и Лидија Мијатовић.
Финансијску подршку у штампању књиге стихова младих аутора пружила је Општина Нови Град.

Rate this item
(0 votes)