Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drljača otvorio je atletski miting „Trke slobode 2023“, koji je na Trgu Mladena Oljače okupio oko 800 djece, učenika iz svih osnovnih i srednjih škola sa područja opštine Novi Grad, pretškolaca i mališana iz Dječijeg vrtića „Pčelica Maja“.

Učesnici su se takmičili u svojim uzrasnim kategorijama, po razredima, sa startnim pozicijama od graničnog prelaza kod mosta na Uni, odakle su kretali najstariji, do pozicije na 20m oda cilja, odakle su startali najmlađi učesnici iz Dječijeg vrtića ''Pčelica Maja'', uzrasta od 12 mjeseci do 2 godine.

Svim mališanma iz Vrtića „Pčelica Maja“ dodijeljene su medalje, najbržim učesnicima dodijeljene su medalje i diplome, a pehari su uručeni najuspješnijim u ukupnom plasmanu, gdje je  prvo mjesto u takmičenju Osnovnih škola zauzela OŠ „Sveti Sava", a prvo mjesto u takmičenju Srednjih škola zauzeo je Srednjoškolski centar „Đuro Radmanović".

Organizator i generalni pokrovitelj ovogodišnje manifestacije, koja se održava povodom 1. maja, Dana oslobođenja Novog Grada u II svjetskom ratu i 9. maja, Dana pobjede nad fašizmom, je kao i prethodnih godina, Opština Novi Grad, a tehnički organizator Društvo pedagoga fizičke kulture Novi Grad.

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje