Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drlјača, njegov zamjenik Bojan Lukač  i predsjednik Skupštine opštine Zoran Kukavica prisustvovali su ekološkoj manifestaciji "Dani rijeke Sane", koja je tradicionalno održana na gradskoj plaži „Ada“.

„Dani rijeke Sane“ kao i svake godine počeli su zahvatanjem vode na izvoru rijeke Sane nakon čega je štafeta nastavila svoj put kroz opštine Mrkonjić Grad, Ribnik, Klјuč, Sanski Most, Oštru Luku i Prijedor, da bi se zahvaćena voda sa izvora rijeke Sane na kraju svog putovanja izlila u njeno ušće u rijeku Unu u Novom Gradu.

Ove godine štafetu  je u ruke načelnika opštine Miroslava Drlјače i direktora Turističke organizacije Novi Grad Nebojše Todića predao Vanja Pauković, najbolјi mladi sportista opštine Novi Grad u 2022.godini.

Manifestaciji su prisustvovali i predstavnici opština  Ribnik, Klјuč, Oštra Luka i Prijedor, a u okviru manifestacije uručene su diplome i nagrade učenicima novogradskih osnovnih škola za najbolјe likovne i literarne radove na temu rijeke Sane, kao i zahvallnice školama, Sportsko-ribolovnom udruženju Novi Grad i KUD-u „Una“ ,koje je bilo zaduženo za kulturno-umjetnički dio programa.

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje