Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Vlada Republike Srpske pozvala je danas sve građane i javne ustanove da istaknu zastavu Republike Srpske, koja na današnji dan postaje simbolom protivljenja usvajanja dokumenta Prijedloga rezolucije o Srebrenici na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, kao i simbol jedinstva srpskog naroda u ovim teškim vremenima.
Ovom rezolucijom nastoji se urušiti ustavna pozicija Republike Srpske te se srpskom narodu pokušava prišiti etiketa "genocidnog naroda".

Građani Novog Grada i Republike Srpske, kao i svi pripadnici srpskog naroda oštro se protive ovakvom nametanju propagandih dokumenata čiji je jedini cilj kreiranje lažne istine i ocrnjivanje srpskog naroda u očima svjetske javnosti.

Srpski narod još jednom stoji ujedinjen, kao i mnogo puta za vrijeme svoje istorije, u borbi protiv ovih propagandnih sistema koji na sve načine nastoje trajno uništiti njegov ugled.

Opština Novi Grad i svi njeni građani daju punu podršku Vladi Republike Srpske i njenim institucijama u borbi za očuvanje ugleda i integriteta srpskog naroda te ustavne pozicije Republike Srpske.

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje