Sugestije za dalji razvoj internet prezentacije možete dostaviti na sugestije@opstina-novigrad.com

Arhiva vijesti

March 2018

Dobrodošli u sekciju arhive vijesti. Arhiva trenutno broji 22 vijesti, podjeljenih po mjesecima i godinama.
Opština Novi Grad
Super User
1541

Ozvaničen početak proljećnog čišćenja grada

U centru grada, u ulici Karađorđa Petrovića, danas se okupio veliki broj učenika osnovnih i srednjih škola, kao i djece preškolskog uzrasta, čime je ozvaničen početak akcije proljećnog čišćenja grad read more..

Opština Novi Grad
Super User
1527

ZAJEDNO ZA ČISTIJI NOVI GRAD

„Green Team" i Opština Novi Grad, u saradnji sa Gimnazijom „Petar Kočić", Srednjoškolskim centrom „Đuro Radmanović", osnovnim školama „Sveti Sava" i „Vuk Karadžić", te Dječijim vrtićem „Pčelica maja read more..

Opština Novi Grad
Super User
1797

OPŠTINA NOVI GRAD DOBILA PLAKETU ZA VELIKI DOPRINOS U RAZVOJU FIZIČKE KULTURE

На јуче одржаној свечаности, поводом прославе 10 година рада и постојања Друштва педагога физичке културе Нови Град, начелнику Општине Нови Град уручена је плакета за велики допринос у развоју физич read more..

Opština Novi Grad
Super User
1890

ODRŽAN PRELIMINARNI SASTANAK RADNE GRUPE ZA BFC SERTIFIKACIJU

U skupštinskoj sali Opštine Novi Grad danas je održan preliminarni sastanak radne grupe za BFC sertifikaciju na čelu sa načelnikom Opštine Miroslavom Drljačom. Sastanku su prisustvovali i načelnici read more..

Aktuelno
Super User
2012

BESPLATAN TEHNIČKI PREGLED TRAKTORA I RADNIH MAŠINA

Obavještavamo vlasnike traktora da u sklopu kampanje „Osvjetlaj obraz domaćine, označi traktor žutim rotacionim svjetlom" 26. marta od 10:00 do 13:00 časova mogu izvršiti besplatan tehnički pregled read more..

Opština Novi Grad
Super User
1968

JAVNI POZIV ZA DODJELU OPREME I USLUGA ZA PROIZVODNJU SIRA

Na osnovu člana 59. Zakona o lokalnoj  samoupravi Republike Srpske („Službeni glasnik Republike Srpske“ broj 97/16) i člana 66. Statuta opštine Novi Grad („Službeni glasnik opštine Novi Grad“ broj 2 read more..

Opština Novi Grad
Super User
1532

OPŠTINA NOVI GRAD POTPISNIK DEKLARACIJE O OSNIVANJU MREŽE PRAKTIČARA ZA UPRAVLJANJE LOKALNIM RAZVOJEM

Savezi opština i gradova Republike Srpske i Federacije BiH organizovali su juče u Sarajevu osnivački sastanak Mreže praktičara za upravljanje lokalnim razvojem, tokom kojeg su predstavnici 70 opštin read more..

Aktuelno
Super User
2007

Male olimpijske igre

U sklopu projekta pod nazivom Male olimpijske igre Republike Srpske, koje realizuje Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske uz podršku lokalne zajednice, juče je u Sportskoj dvoran read more..

Opština Novi Grad
Super User
2090

STANJE U NOVOM GRADU STABILIZOVANO

Na sjednici Štaba za vanredne situacije, koja je održana danas u 15.00 časova u prostorijama Opštine Novi Grad, konstatovano je da, s obzirom da je došlo do pada vodostaja Une i Sane ispod granične read more..

Aktuelno
Super User
1951

PREDSTAVLJENA KNJIGA "KONSTRUKTIVISTIČKA NASTAVA LIKOVNE KULTURE"

Načelnik Opštine Novi Grad Miroslav Drljača i predsjednik Skupštine opštine Mirko Zgonjanin prisustvovali su sinoć prvom predstavljanju knjige "Konstruktivistička nastava likovne kulture" autora Mir read more..

Opština Novi Grad
Super User
1916

JAVNI UVID U NACRT IZMJENA I DOPUNA IZMJENA I DOPUNA REGULACIONOG PLANA „CENTAR“ NOVI GRAD

Obavještava se zainteresovana javnost da se na javni uvid stavlja nacrt Izmjena i dopuna Izmjena i dopuna regulacionog plana „Centar“ Novi Grad. Nacrt će biti izložen u kancelariji broj 41. Odjelje read more..

Aktuelno
Super User
1443

JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U AKCELERATOR PILOT PROGRAMU

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća raspisala je javni poziv za učešće u akcelerator pilot programu. Program je namjenjen početnicima u poslovanju zasnovanom na inovaciji, znanj read more..

Opština Novi Grad
Super User
1582

Srećan 8.mart!

„Načelnik opštine Novi Grad Miroslav Drljača i predsjednik Skupštine opštine Mirko Zgonjanin svim damama upućuju iskrene čestitke povodom 8. marta – Međunarodnog dana žena, uz želju da ovaj praznik read more..

Opština Novi Grad
Super User
1598

ZA RADNICE OPŠTINSKE UPRAVE ODRŽAN PRIJEM POVODOM 8. MARTA

Načelnik Opštine Novi Grad Miroslav Drljača je povodom obilježavanja 8.marta – Međunarodnog dana žena u skupštinskoj sali Opštine Novi Grad organizovao prijem za sve radnice Opštinske uprave. Obrać read more..

Opština Novi Grad
Super User
1705

ODRŽANO PREDAVANJE O USLOVIMA ZA REALIZACIJU GENETIČKOG POTENCIJALA AKTUELNIH SORTI STRNIH ŽITA I IZAZOVA U PROIZVODNJI KUKURUZA

Odjeljenje za privredu i poljoprivredu opštine Novi Grad, u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske, organizovalo je  predavanje kojem su prisustvovala 43 p read more..

Administracija
Super User
1958

Odsjek za boračko-invalidsku zaštitu

Šef odjeljenja Predrag Šašo Telefon: 052/720 904; Faks: 052/720-901 Kancelarija br. 35, II sprat E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ... read more..

Administracija
Super User
8699

Odsjek za privredu

  U Odsjeku za privredu obavljaju se sledeći poslovi: poslovi koji se odnose na uspostavljanje povoljnog poslovnog okruženja putem strateškog pristupa lokalnom ekonomskom razvoju; uspostavljanje ... read more..

Opština Novi Grad
Super User
2205

Refundacija goriva za čišćenje snijega sa nekategorisanih puteva

Odjeljenje za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove Opštinske uprave opštine Novi Grad, obavještava lica koja su se prijavila za čišćenje snijega sa nekategorisanih puteva na području opšt read more..

Opština Novi Grad
Super User
1615

Otvoreno 50 radnih mjesta

Načelnik Opštine Novi Grad i njegov zamjenik Bojan Lukač prisustvovali su juče svečanom otvaranju hipermarketa "Hiper Kort", gdje je u radni odnos stupilo 50 ljudi sa teritorije opštine Novi Grad. P read more..

Opština Novi Grad
Super User
1826

ODRŽANA SVEČANA SJEDNICA ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE

Povodom 1. marta - Međunarodnog Dana civilne zaštite i Dana zaštite i spasavanja u skupštinskoj sali Opštine Novi Grad održana je svečana sjednica Opštinskog štaba za vanredne situacije.  Prisutne j read more..

Opština Novi Grad
Super User
2062

NARODNA BIBLIOTEKA U NOVOM GRADU DOBILA NOVO GRIJANJE

Opština Novi Grad rebalansom budžeta za 2017. godinu obezbijedila je sredstva za uvođenje centralnog grijanja u JU Narodna biblioteka Novi Grad, čime je riješen dugogodišnji problem ove ustanove. Pr read more..

Opština Novi Grad
Super User
1625

Prijedlog odluke o raspodjeli sredstava

Komisija za raspodjelu sredstava sportskim klubovima na nivou opštine Novi Grad donijela je prijedlog Odluke o raspodjeli sredstava, koji možete preuzeti ovdje. Korisnici sredstava imaju pravo prigo read more..

Rezultati 1 - 22 od 22

Korisni linkovi

http://www.predsjednikrs.net

Predsjednik RS

http://www.vladars.net

Vlada Republike Srpske

https://www.narodnaskupstinars.net/

Narodna skupština RS

http://komorars.ba/

Privredna komora RS

http://www.predsjednistvobih.ba

Predsjedništvo BIH

Opština Novi Grad

Petar Kočića 2,
79220 Novi Grad

Telefon: 052 720 452 
Faks: 052 720 901 
e-mail: info@opstina-novigrad.com
JIB: 4400764840006

Radno vrijeme
pon.-pet. od 07:00h od 15:00h

Partnerske opštine

 

 Poslovno okruženje